Latvijas paralimpiešus pēc ielidošanas pirmdienas vakarā sagaidīs pie Brīvības pieminekļa

Atgriešanās no Vasaras Paralimpiskajām Spēlēm

Pirmdien, 9. septembrī, Rīgā ar lielu uztraukumu tiek gaidīta Latvijas paralimpiešu komandas atgriešanās no Vasaras paralimpiskajām spēlēm. Šīs sacensības, kas ik četru gadu laika notiek, pulcēja sportistus no visas pasaules, un Latvijas pārstāvji ir devuši savu ieguldījumu goda izcīņā.

Svinīgā sagaidīšana pie Brīvības pieminekļa

Pēc ielidošanas, kas plānota aptuveni plkst. 23.00, Latvijas paralimpiešus sagaidīs pie Brīvības pieminekļa. Rīgas dome ir paziņojusi par šo svinīgo pasākumu, aicinot visus interesentus pulcēties un izrādīt atbalstu mūsu sportistiem, kas čempionātā cīnījās ar lielu apņemšanos un drosmi.

Aicinājums piedalīties

Rīgas dome aicina visus Latvijas iedzīvotājus pievienoties svinīgajai sagaidīšanai, lai apliecinātu atbalstu mūsu paralimpiešiem. Pasākums solās būt emocionāls un iedvesmojošs, nodrošinot iespēju sportistiem sajust tautas mīlestību un lepnumu par viņu sasniegumiem.

Atzīmējiet datumu!

Neaizmirstiet iekļaut šo notikumu savā kalendārā un pievienoties svinībām, kas sākas pirmdienas vakarā pie Brīvības pieminekļa. Tas būs brīdis, kad kopā svinēsim Latvijas paralimpiešu panākumus un cīņas gars, kas noturējis viņus virzienā uz uzvaru.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas