Latvijas U-21 3x3 izlase izcīna ceļazīmi uz U-23 Pasaules kausa izcīņu

Latvijas U-21 izlases panākums Ventspilī

Latvijas U-21 vīriešu 3x3 basketbola izlase svētdien Ventspilī piedalījās U-21 Nāciju līgas Eiropas 1.konferences sestajā turnīrā. Lai arī vietējā turnīrā izcīnīta trešā vieta, izlasei tomēr bija pietiekami spēcīgs kopvērtējums, kas ļāva gūt lielu sasniegumu.

Ceļazīme uz U-23 Pasaules kausa izcīņu

Latvijas izlase, piedaloties sešos turnīros, izcīnīja pirmo vietu kopvērtējumā, kas deva iespēju piedalīties prestižajā U-23 Pasaules kausa izcīņā. Šis sasniegums ir būtisks solis Latvijas 3x3 basketbola attīstībā un pierāda valsts jauno sportistu talantu un apņēmību.

Lielais darbs un komandas gars

Treneri un spēlētāji ir veltījuši daudz laika un enerģijas šī mērķa sasniegšanai. Komandas gars un sadarbība šogad ir bijusi izcila, kas noteikti ļāvis gūt panākumus starptautiskajā sporta arēnā. Izlases dalībnieki ir apņēmušies turpināt strādāt un pilnveidot savus talantus, lai arī Pasaules kausa izcīņā sasniegtu vēlamo rezultātu.

Nākotnes perspektīvas

Ar šo uzvaru Latvijas U-21 vīriešu 3x3 basketbola izlase ir ielikuši pamatus nākotnes panākumiem. Sportistiem būs iespēja sacensties ar pasaules labākajiem spēlētājiem, kas būs ne tikai pieredzes gūšana, bet arī iespēja pierādīt sevi starptautiskajā līmenī. Latvijas basketbola sabiedrība ar nepacietību gaida, kā mūsu jaunie talanti parādīs sevi šajā nozīmīgajā pasākumā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas