Latvijas vīriešu regbija izlase uzsāks Konferences divīzijas jauno ciklu pret NorvēģijuRegbijs
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Latvijas vīriešu regbija izlase uzsāks Konferences divīzijas jauno ciklu pret Norvēģiju

Jauns cikls Konferences divīzijā

Šo sestdien, 26. oktobrī, Latvijas vīriešu regbija izlase uzsāks jauno Konferences divīzijas ciklu, piedaloties spēlē pret Norvēģiju. Šis ir nozīmīgs brīdis Latvijas regbija komandai, jo tas iezīmē jaunu posmu, kas solās būt izaicinošs un aizraujošs.

Spēle norisināsies Bergenā

Spēle notiks Norvēģijas otrajā lielākajā pilsētā Bergenā un tās sākums ir plānots plkst. 13:00 pēc Latvijas laika. Latvijas izlases faniem būs iespēja sekot līdzi notikumiem tiešraidē, kas radīs iespēju visiem interesentiem piedalīties un atbalstīt komandu, neiznākot no mājām.

Komandas sagatavošanās

Latvijas izlase pēdējo mēnešu laikā intensīvi gatavojusies šim mačam, veicot treniņus un uzlabojot komandas saliedētību. Izlases treneris uzsver, ka svarīgi būs spēlēt ar pārliecību un izmantot visas iespējas, lai izcīnītu uzvaru šajā nozīmīgajā spēlē.

Fanus aicina uz atbalstu

Regbija fani aicināti aktīvi sekot līdzi Latvijas izlases gaitām un sniegt atbalstu spēlētājiem, kas centīsies uzrādīt labākos rezultātus. Tiešraides skatīšanās iespēja nodrošinās, ka visi var būt daļa no šīs ievērojamās notikuma, neatkarīgi no atrašanās vietas. Latvijas regbijs apvieno cilvēkus un rada kopīgu sajūtu, un šī spēle ir lieliska iespēja to parādīt.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas