
Lauras Saulītes kulinārais eksperiments – veģetārais griķoto
Lauras Saulītes kulinārais eksperiments – veģetārais griķoto
Eksotika latviešu gaumē – tā varētu dēvēt citzemju virtuves receptes, kurās būtiskas sastāvdaļas aizvietotas ar latviskākām un mūsu tradīcijām tuvākām izejvielām. Daudzi būs dzirdējuši par itāļu risoto iedvesmoto gruboto. Bet kā ar griķoto?
Lauras Saulīte ir apņēmusies izpētīt, vai šis kulinārais eksperiments ir veiksmīgs arī ar veģetāriem variantu – veģetāro griķoto. Viņa aicina visus interesentus piedalīties šajā neierastajā virtuves piedzīvojumā un novērtēt, vai šis jaunais ēdiens varētu iekļauties latviešu virtuvē ilgtermiņā.
Saulīte sola, ka veģetārais griķoto ir ērts ēdiens, ko var pagatavot arī tiem, kas vēlas ievērot veselīgu uzturu vai meklē alternatīvas gaumēm, kas ir tuvas latviešu kulinārajam stilam.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit