LČ vieglatlētikā U14 arkādietei Kuzminai četri zelti, kuldīdzniekam Duburam trīs

Izcili panākumi Latvijas čempionātā U14 grupā

Pagājušajā nedēļas nogalē Preiļos notika Latvijas čempionāts vieglatlētikā U14 grupā, kurā īpaši izcēlās Rīgas Sporta skolas "Arkādija" audzēkne Darja Kuzmina un Kuldīgas Sporta skolas talants Matiass Duburs. Abiem sportistiem izdevās gūt ievērojamus panākumus, apliecinot savu meistarību un apņemšanos.

Kuzmina - četri zelta medaļas

Darja Kuzmina turpināja dominēt vieglatlētikā, iegūstot četras zelta medaļas šajā Latvijas čempionātā. Viņa jau iepriekš bija sevi pierādījusi gada sākumā, kad izcīnīja četrus zeltus arī telpās. Kuzmina apliecināja savas spējas visās disciplīnās, kuros piedalījās, gūstot uzvaras un nostiprinot savu vārdu Latvijas vieglatlētikas aprindās.

Duburs - trīs zelta medaļas

Matiass Duburs, 14 gadus vecais sportists no Kuldīgas, ieguva trīs zelta medaļas dažādās disciplīnās, demonstrējot lielisku sportisko sniegumu. Duburam izdevās izcīnīt zeltu visos startos, kas pierāda viņa apņēmību un treniņu intensitāti. Abiem jaunajiem sportistiem U14 grupā ir visas iespējas turpināt attīstīties un kļūt par nākotnes sporta zvaigznēm.

Apsveikumi un nākotnes perspektīvas

Gan Kuzmina, gan Duburs saņēma sirsnīgi apsveikumus par saviem panākumiem, kas ir ne tikai viņu individuālās apņēmības un talanta apliecinājums, bet arī viņu treneru un komandu smagā darba rezultāts. Šo jauniešu panākumi liecina par veselīgu un auglīgu vidi Latvijas jaunajiem vieglatlētikas talantiem. Arī nākamajos čempionātos mēs noteikti gaidīsim viņu uzvaras un jaunas sezonas rekordu uzlabojumus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas