Ledusskapī palicis neapēsts jogurts? Pārvērt to kūkā!
Jogurts, kas palicis ledusskapī
Ja jums gadījies, ka ledusskapī stāv neapēsts jogurts, ko negribas izmest, ir lielisks risinājums! Kāpēc neizmantot šo kefīra velti, lai izveidotu garšīgu un atsvaidzinošu kūku? Šī recepte ir īpaša, jo piedāvā iespēju nepamanīto jogurtu pārvērst par īstu saldumu.Kūkas raksturojums
Gaisīgā virsma apvienojumā ar krēmīgu apakšu padara šo kūku par īstu baudījumu. Tās tekstūra ir optimāla - viegla un pūkaina, kas lieliski sader ar jogurta pievienoto mitrumu un krēmīgumu. Turklāt citrusaugļu pievienošana ne tikai atsvaidzina kūku, bet arī padara to par neparasti smaržīgu un garšīgu desertu.Receptes autors
Ar šo recepti dalās Toms Hants, recepšu eksperts no “The Guardian”. Viņa pieredze un aizrautība ar kulināriju ir spilgti redzama šajā viegli sekojamajā receptē, kas būs piemērota gan iesācējiem, gan pieredzējušiem pavāriem.Kāpēc izvēlēties šo kūku?
Kārdinošā kūka ir ne tikai garšīga, bet arī radoša pieeja, kā izmantot pārtikas produktus, kas citādi varētu tikt izmesti. Tā ir lieliska iespēja būt taupīgam un samazināt pārtikas atkritumus. Turklāt šī kūka būs ideāla svinībām vai vienkārši baudīšanai pie tējas vai kafijas tasītes!Nobeigums
Tātad, nākamreiz, kad ieraugāt jogurtu, kas palicis ledusskapī, atcerieties šo recepti. Pārvērtiet to par gaisīgu un krēmīgu kūku, kas iepriecēs visus jūsu ģimenes locekļus un viesus. Sazinieties ar Tomu Hantu, lai uzzinātu par vairākām receptēm, kā noderīgi izmantot jogurtu un citus produktus, kas varētu palikt bez uzmanības.
Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit