• 2024. gada 16. septembris 19:48
  • TV3
  • 5

Leģendārais Krosbijs paliek "Penguins" vienībā

Leģendārais Krosbijs turpina spēlēt Pitsburgā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Pitsburgas “Penguins” ir oficiāli paziņojusi, ka ir pagarinājusi līgumu ar ilggadējo kapteini Sidniju Krosbiju. Šis lēmums ir radījis prieku ne tikai faniem, bet arī visai organizācijai, kas turpinās paļauties uz Krosbija pieredzi un talantu.

Krosbijs un “Penguins” – ilgstoša sadarbība

Krosbijas karjera Pitsburgas “Penguins” ir bijusi izcila, un viņš jau vairāk nekā 15 gadus ir vienības sejas. Viņa vārds ir ne tikai sinonīms izcilībai hokejā, bet arī simbols Pitsburgas hokeja tradīcijām. Krosbijs ir trīskārtējs Stenlija balvas ieguvējs un ir aizvadījis vairāk nekā 1000 spēļu, kļūstot par vienu no visu laiku labākajiem spēlētājiem.

Futūra kopā ar “Penguins”

Ar Krosbija līguma pagarināšanu “Penguins” apstiprina savu apņemšanos nākotnē turpināt strādāt ar talantīgiem spēlētājiem un stiprināt komandas sastāvu. Krosbijs sevī stiprina ne tikai spēles prasmes, bet arī līderību, motivējot jaunākās paaudzes hokejistus.

Fanu atsauksmes

Fani ir sajūsmā par jauno līgumu un ir pārliecināti, ka Krosbija klātbūtne komandā turpinās iedvesmot spēlētājus un nodrošināt “Penguins” konkurētspēju nākamajās sezonās. Sociālajos tīklos ieraksti par šo notikumu ir ierindojušies populārākajās tēmās, apliecinot Krosbija nespēlēto opus lielo nozīmi Pitsburgas hokeja vidi. Krosbija paziņojuma par līguma pagarināšanu sekos fanu cerības un sagaidīšanas par to, kā šī lēmuma ietekmēs komandas sniegumu nākamajā NHL sezonā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas