Levandovskis Flika vadītajai Barselonai sniedz ātru atspēlēšanos Valensijā

La Liga sezonas sākums

Šovakar Spānijas "La Liga" sezona ir turpinājusies ar aizraujošām spēlēm, kurās vārtus guvušas visas sešas līdz šim uz laukuma nospēlējušās komandas. Futbola fani nevarēja iedomāties aizraujošāku ievadu sezonai, jo katra komanda vēlas parādīt savu labāko sniegumu.

Neveiksmīgas sākuma minūtes

"Barcelona" izlase, vadīta treneri Hansi Flika, devās pretī Valensijā, kur, neraugoties uz solīgu sākumu, uzreiz nonāca iedzinējos. Šī situācija apgrūtināja komandas plānus un pieprasīja ātru reakciju, lai gūtu gadījumu vārtus un atgūtu virsroku.

Levandovska izcēlums

Taču komandas cerību nesējs izrādījās pieredzējušais uzbrucējs Roberts Levandovskis. Ar savu precizitāti un meistarību, viņš spēja ātri atspēlēties, kas deva "Barcelona" jaunu dzīvību mačā. Levandovska izcīnītais vārtu guvums ļāva komandai iegūt pārliecību un atgriezties spēlē.

Uzvara ar 2:1

Pēc Levandovska vārtu guvuma "Barcelona" kļuva uzbrūkošāka, kas rezultējās ar otro vārtu guvumu un galarezultāts 2:1. Šī uzvara ne tikai apliecināja komandas potenciālu, bet arī parādīja, ka Flika vadībā "Barcelona" spēj atgūties no grūtībām un cīnīties par uzvarām. Futbola fani var būt pārliecināti, ka šī sezona sola daudz aizraujošu brīžu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas