Lielisks sniegums, bet varbūt par vēlu: "Mogo" sasit "Ferencváros"Hokejs
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Lielisks sniegums, bet varbūt par vēlu: "Mogo" sasit "Ferencváros"

Rīgas "Mogo" izcīna pārliecinošu uzvaru

Šodien Rīgas "Mogo"/RSU spēja parādīt savu labāko sniegumu IIHF Kontinentālā kausa otrā posma turnīrā, kas notika Brašovā. Latvijas čempione izcīnīja pārliecinošu uzvaru, pārspējot Budapeštas "Ferencváros" ar rezultātu 5:2. Šis sniegums noteikti ir gandarījums gan spēlētājiem, gan viņu atbalstītājiem, tomēr pastāv jautājums par to, vai šī uzvara ir pietiekama, lai nodrošinātu vietu nākamajā turnīra posmā.

Ceļš uz nākamo posmu

Lai Rīgas "Mogo" varētu iekļūt nākamajā posmā, viņiem now nepieciešams būtiski notikumi: Elektrēnu "Energija" ir jāspēj atņemt vismaz viens punkts savā spēlē pret mājiniekiem. Šī situācija rada spriedzi, jo tas būs izšķirošs solis ne tikai Rīgas "Mogo" tālākai dalībai, bet arī norāda uz to, cik neparedzami var būt hokeja mači.

Spēles momenti un varoņi

Spēlē pret "Ferencváros" Rīgas "Mogo" spēja izmantot savas izdevības, gūstot piecus vārtus un demonstrējot lielisku komandas darbu un stratēģiju. Vairāki spēlētāji izcēlās ar rezultatīvām darbībām, sniedzot cerību, ka komanda varētu turpināt demonstrēt tādu pašu sniegumu arī nākotnē.

Nākotnes perspektīvas

Ja "Mogo" spēs iekļūt nākamajā turnīra posmā, tas varētu kļūt par lielu impulsu komandas pašapziņai un kolektīvam. Taču, neskatoties uz šodienas rezultātu, viņiem joprojām ir jāpaļaujas uz citu komandu rezultātiem, lai varētu sasniegt savus mērķus. Sekojam līdzi, kā attīstīsies situācija un vai Rīgas "Mogo" spēs pārvarēt šo šķērsli.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas