Lienes Zemītes sāļā kūka ar siera biskvītu un kūpinātu vistuReceptes
Foto un virsraksts: Delfi

Lienes Zemītes sāļā kūka ar siera biskvītu un kūpinātu vistu

Brīnišķīgā Liene Zemīte

Liene Zemīte ir ne tikai talantīga konditore un populāra TV personība, bet arī kafejnīcas "Lapsas māja" saimniece. Arī viņas pavārgrāmata "101 Lapsas kūka" ir kļuvusi par patiesu iedvesmas avotu daudziem, kuri vēlas iepriecināt savus tuviniekus ar gardām un oriģinālām kūkām.

Kūku svētki adventes laikā

Adventes laiks ir īpašs periods, kad lēni tuvojas svētki un mēs visi meklējam veidus, kā radīt svētku noskaņu. Liene aicina "Delfi" lasītājus izbaudīt šo laiku, kopā ar ģimeni un draugiem radot mazos mirkļus, kas piepilda mūs ar prieku un siltumu.

Sāļā kūka ar siera biskvītu un kūpinātu vistu

Viens no Lienes Zemītes zvaigžņu ēdieniem ir sāļā kūka ar siera biskvītu un kūpinātu vistu. Šis spēcīgais un garšīgais deserts ir ne tikai estētisks, bet arī garšas ziņā patīkams. Apvienojot maltītes elementus, viņa šajā kūkā ir panākusi ideālu līdzsvaru starp saldām un sāļām garšām, kas padara to par perfekto izvēli svētku galdam.

Svētku sajūta no Lienes receptēm

Kā zināms, svētku sajūta nerodas tikai ar dāvanām un svinībām, bet arī ar gardām maltītēm un mājas atmosfēru. Liene aicina katru no mums izmantot savu radošumu virtuvē un eksperimentēt, izmantojot viņas receptes. Iegūtais rezultāts noteikti iepriecinās gan radus, gan draugus, radot neaizmirstamas atmiņas svinību laikā.

Noslēgumā

Tāpēc, svētku laiks ir lieliska iespēja izmēģināt ko jaunu un gūt prieku no gatavošanas procesa. Lienes Zemītes sāļā kūka ar siera biskvītu un kūpinātu vistu ir tikai izcila sākuma punkts svētku svinībām, un mēs varam tikai cerēt, ka viņas iedvesma palīdzēs vēl vairākiem radīt neatkārtojamus mirkļus adventes laikā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas