Lionels Mesi: "Zinu, ka šīs var būt manas pēdējās spēles"Futbols — Izlases
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Lionels Mesi: "Zinu, ka šīs var būt manas pēdējās spēles"

Lionels Mesi par karjeras beigām

Lionels Mesi, Argentīnas futbola leģenda un astoņkārtējais Ballon d'Or ieguvējs, pēc aizraujošās uzvaras Pasaules kausa kvalifikācijas mačā pret pirmā grupas komandu izteica satraucošu paziņojumu. Viņš atklāja, ka apzinās, ka tuvākajā nākotnē varētu aizvadīt savas pēdējās spēles profesionālajā futbolā.

Emocijas pēc uzvaras

Pēc izcīnītā panākuma Mesi nostājās priekšā žurnālistiem, kur viņš dalījās savās sajūtās par spēli un savām nākotnes perspektīvām. "Zinu, ka šīs var būt manas pēdējās spēles," atzina Mesi, piebilstot, ka ikvienā mačā cenšas izspiest no sevis maksimāli daudz, jo tā ir viņa pēdējā iespēja atstāt iespaidu uz skatītājiem un futbola pasauli.

Kā Mesi ietekmējis futbolu

Lionels Mesi ir neapšaubāmi viens no visu laiku labākajiem futbolistiem, un viņa karjera ir pazīstama ar izcilu sniegumu, iespaidīgu stabilitāti un vairāk nekā divpadsmit gadu ilgu dominēšanu Eiropos futbolā. Viņa ieguldījums futbola attīstībā un spēles popularizēšanā ir nenovērtējams, un viņš ir kļuvis par simbolu gan Argentīnas, gan globālā mēroga futbolā.

Nākotnes plāni

Kamēr daudzi fani un eksperti joprojām cer uz to, ka Mesi turpinās spēlēt profesionālā līmenī, viņa komentāri liek domāt, ka viņš jau apzinās savu karjeras noslēgumu. Leģendārā futbolista nākotne varētu būt saistīta ar trenera vai futbolam veltītu projektu īstenošanu, taču pagaidām viņš nolēmis pilnībā izbaudīt pēdējās savas spēles laukumā.

Atskatoties uz sasniegumiem

Mesi neapšaubāmi aizkustinājis miljoniem cilvēku visā pasaulē ar savu spēli, bet arī ar savu pazemību un vēlmi iedvesmot nākamo futbolistu paaudzi. Kamēr viņa karjeras noslēgums tuvojas, viņa mantojums paliks neizdzēšams, un viņš vienmēr tiks atcerēts kā futbola senais vilks, kas spēja noturēt pasaules uzmanību uz sevi gadiem ilgi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas