• 2024. gada 13. augusts 20:20
  • TV3
  • 5

LOK ģenerālsekretārs: Visi savu darbu ir izdarījuši labi, atsevišķos gadījumos – pat ļoti labi un izcili

LOK ģenerālsekretāra viedoklis par sportistu darbu

Latvijas Olimpiskās komitejas ģenerālsekretārs Raitis Keselis, neskatoties uz to, ka Latvijas delegācija Parīzes olimpiskajās spēlēs palika bez izcīnītām godalgām, izteicis atzinību visiem sportistiem. Viņš norādīja, ka katrs no dalībniekiem ir veicis savu darbu labi, un dažos gadījumos rezultāti bijuši pat izcili. Šāda veida pozitīva attieksme ir svarīga sportistu motivācijas uzturēšanai nākotnē.

Negatīvās emocijas un izaicinājumi

Lai gan Latvijas sportisti nesasniedza medaļu pozīcijas, Keselis uzsvēra, ka nevienam no sportistiem nebija jāpauž vainas izjūtas vai nožēla. Parīzes olimpiskās spēles ir izaicinājums, un ikviens sportists ieguldīja pūles un laiku, lai sasniegtu labākos rezultātus. Ir svarīgi saprast, ka ne vienmēr rezultāti atspoguļo ieguldīto darbu un pūles.

Turpmākās perspektīvas

Olimpiskā kustība turpina attīstīties, un Latvijas sportisti arī turpmākem darbam gatavojas ar apņēmību. Raitis Keselis atzīmēja, ka ir nepieciešams analizēt rezultātus, mācīties no pieredzes un turpināt strādāt pie sportistu sagatavošanas. Ir jāizvirza jauni mērķi, lai nākamajās sacensībās gūtu panākumus un varētu lepoties ar godalgām.

Atbalsts sporta attīstībai

Latvijas Olimpiskā komiteja turpinās sniegt atbalstu sportistiem, lai veicinātu viņu profesionālo izaugsmi. Keselis uzsvēra, cik svarīgi ir radīt labvēlīgus apstākļus, kas veicina sportistu attīstību un sniedz iespējas pierādīt sevi plašākā mērogā. Komiteja ir apņēmusies strādāt pie sporta infrastruktūras uzlabošanas un jaunu talantu atklāšanas, lai Latvija varētu būt lepna par saviem sportistiem arī nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas