LOK jaunais prezidents par skandalozo pagātni: man no tās nav ko kaunētiesSabiedrība/Citi
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 4. jūnijs 16:11
  • Delfi
  • 18

LOK jaunais prezidents par skandalozo pagātni: man no tās nav ko kaunēties

Jaunais LOK prezidents vēlas vienot sporta sabiedrību

Jaunievēlētais Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Raimonds Lazdiņš ir paudis vēlmi vienot sporta sabiedrību un veicināt labākas attiecības starp dažādām sporta organizācijām un federācijām Latvijā.

Skandalozo pagātni nekaunās

Lazdiņš ir atklāti teicis, ka nav ko kaunēties par savu skandalozo pagātni. Viņš ir gatavs darboties godprātīgi un atklāti, lai atjaunotu uzticību Latvijas sporta kopienā un nostiprinātu LOK pozīciju valsts sporta pārvaldīšanā.

Plāni nākotnei

Neskatoties uz pagātnes grūtībām, Lazdiņš ir apņēmies veikt pozitīvas pārmaiņas un nodrošināt, ka LOK darbība ir pārredzama un atbilstoša visiem olimpiskajiem principiem. Viņš vēlas izveidot labākas attiecības ne tikai starp sportistiem, bet arī starp LOK un sabiedrību kopumā.

Aicinājums sporta sabiedrībai

Lazdiņš aicina visus sporta organizāciju pārstāvjus, sportistus un atbalstītājus strādāt kopā, lai veicinātu kopīgas vērtības un nodrošinātu sporta attīstību Latvijā. Viņš uzskata, ka tikai ar vienotu pieeju un sadarbību var sasniegt lielākus panākumus un veicināt sporta kustību valstī.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas