• 2024. gada 17. augusts 14:35
  • TV3
  • 7

"M‑Sport vadītājs Mileners: "Ford Puma Rally1" pārdošanu veicināja Seska panākumi Polijā

M‑Sport un Ford Puma Rally1 panākumi

M‑Sport vadītājs Mileners nesen izteicās par Ford Puma Rally1 pārdošanas panākumiem, apgalvojot, ka uzņēmums ir saņēmis būtisku atbalstu un veiksmi no Latvijas rallija braucēju Mārtiņa Seska un Renāra Franča snieguma Polijas WRC posmā. Šie divi sportisti ir ierakstījuši savu vārdu rallija vēsturē, un viņu sasniegumi stiprina Ford zīmola un M‑Sport komandas pozīcijas tirgū.

Seska un Franča ietekme uz tirgu

Kā atzinuši “M-Sport” pārstāvji, Seska un Franča sniegums ir tieši saistīts ar Ford Puma Rally1 mašīnas pārdošanas pieaugumu. Rallija sacensībās demonstrētais augstais sniegums piesaista ne tikai fanu uzmanību, bet arī potenciālo pircēju interesi. Ford Puma Rally1 pārdošana turpina augt, un tas tiek vērtēts kā pozitīvs signāls gan M‑Sport uzņēmumam, gan visai sporta nozarei.

Hibrīda sistēmas trūkums un tā ietekme

Interesanti, ka M-Sport komanda ir izdevusi pārdot tieši šīs mašīnas, kas nav aprīkotas ar hibrīda sistēmu. Šī izvēle, šķiet, ir devusi iespēju Mārtiņam Seska sniegumam spīdēt, jo sportistiem vairāk netiek liegts izmantot tradīcijām bagāto un pazīstamo tehnoloģiju. Tas ļauj izjust tuvību sacensību garam un pievērst uzmanību tās pamatvērtībām.

Nākotnes perspektīvas

Mileners pauda optimismu par nākotnes perspektīvām, un uzsvēra, ka tādi panākumi kā šie palielinās ne tikai komandas atpazīstamību, bet arī tirgus pieprasījumu pēc Ford Puma Rally1. Ar sportistu centieniem, kā arī M-Sport komandas attīstību, mēs varam gaidīt aizraujošas sacensības un vēl lielākus panākumus tuvākajā nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas