Madrides "Real" nāksies El Clasico aizvadīt bez Rodrigu un KurtuāFutbols — Spānija
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Madrides "Real" nāksies El Clasico aizvadīt bez Rodrigu un Kurtuā

Real Madrid izjūt zaudējumus pirms El Clasico

Madrides "Real" sarežģīto situāciju pirms gaidāmā El Clasico pastiprina divu nozīmīgu spēlētāju traumas. Otrdienas vakarā Spānijas čempione parādīja izturību un veica iespaidīgu atspēlēšanos UEFA Čempionu līgā pret Dortmundes "Borussia", taču šī emocionālā uzvara tika apēsta ar jauniem izaicinājumiem - savainojuma dēļ komanda zaudēja Rodrigu un Tibo Kurtuā.

Rodrigo izslēgšana no sastāva

Brazīlietis Rodrigo ir izcēlies ar saviem sniegumiem, un viņa trūkums uz laukumā noteikti ietekmēs "Real" spēles plānu. Ierobežotā sastāva dēļ Madrides komanda būs spiesta pielāgoties, meklējot citus risinājumus, lai gan faniem ir skaidrs, ka Rodrigu klātbūtne ir ļoti nozīmīga komandas uzbrukumā. Sestdien viņš nevarēs doties laukumā pret šķietami neapturamo "Barcelona".

Kurtuā atveseļošanās sāgas turpinājums

Bez Rodrigu, "Real" acīs vērsta uzmanība arī uz Tibo Kurtuā, kurš ilgstoši cīnās ar savainojumiem. Bezgala talantīgais vārtsargs ir bijis komandas balsts, un viņa trūkums turpmākajos mačos, tostarp El Clasico, rada jautājumus par to, kā komanda spēs organizēt savu aizsardzību. Nosacījumi, kuros nāksies spēlēt, kļūst vēl sarežģītāki, ja ņem vērā, ka "Barcelona" ir viena no spēcīgākajām komandām pasaulē.

Komandas iespējamie risinājumi

Madrides "Real" treneris būs spiests efektīvi pārbaudīt pieejamos resursus un apsvērt, kā izmantot atlikušos spēlētājus tā, lai kompensētu Rodrigo un Kurtuā zaudējumus. Varbūt būs jāizskata jauni stratēģiskie risinājumi, lai optimizētu komandas uzbrukumu un līdzsvarotu aizsardzību, kas, ņemot vērā gaidāmo cīņu ar "Barcelona", būs kritiski svarīga.

Fanus gaida nervozs mačs

Fani jau tagad sajūt satraukumu par gaidāmo maču, kas notiks sestdien. El Clasico ir ne tikai viens no nozīmīgākajiem futbola notikumiem, bet arī mērs, kas noteiks sezonas gaitu. Uz šī fona, attiecīgās problēmas ar sastāvu tomēr padara šo cīņu vēl sarežģītāku Madrides "Real". Līdzjutējiem atkal jāievēro, cik nozīmīga ir katra spēlētāja loma laukumā, un kā šīs traumas var ietekmēt gaidāmo iznākumu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas