Madrides "Real" treneris Ančeloti: Man labāk patīk, ka Mbapē gūst vārtus, nevis presingoFutbols
Foto un virsraksts: TV3
  • vakar 18:55
  • TV3
  • 4

Madrides "Real" treneris Ančeloti: Man labāk patīk, ka Mbapē gūst vārtus, nevis presingo

Madrides "Real" trenera viedoklis par Mbapē lomu

Madrides "Real" futbola komandas galvenais treneris Karlo Ančeloti izteicies, ka vēlas, lai uzbrucējs Kilians Mbapē fokuss būtu uz vārtu gūšanu, nevis presinga izpildīšanu. Ančeloti uzsvēra, cik svarīgi ir, lai viņa komandas zvaigzne koncentrētos uz rezultativitāti, kas, pēc trenera domām, ir vissvarīgākā loma uzbrucēja pozīcijā.

Ančeloti norāda uz komandas prioritātēm

Preses konferencē pirmdien Ančeloti sacīja, ka komanda ir spējīga aizsargāties un presingot, taču Mbapē talants vārtu gūšanā ir neaizstājams. "Man labāk patīk, ka Mbapē gūst vārtus, nekā viņš tērē savu enerģiju presinga izpildē," piebilda treneris, izceļot nepieciešamību optimāli izmantot uzbrucēja potenciālu.

Mbapē augstā efektivitāte

Kilians Mbapē ir pazīstams ar savu spēju radīt vārtu gūšanas momentus un realizēt tos. Ančeloti uzskata, ka, koncentrējoties uz vārtu gūšanu, Mbapē var būt izšķirošs faktors komandas panākumos. "Viņa spēle ir jābalsta uz uzbrukumu; tas ir mūsu mērķis," sacīja Ančeloti.

Secinājumi un nākamie soļi

Trenera izteikumi liecina par skaidru stratēģiju Madrides "Real" komandā, kurā tiek vērtēta katra spēlētāja loma un pienesums. Ančeloti ir pārliecināts, ka, ļaujot Mbapē koncentrēties uz vārtu gūšanu, viņš sekmēs komandas panākumus gan iekšējās sacensībās, gan starptautiskajos turnīros.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas