• 2024. gada 16. septembris 13:29
  • LSM
  • 6

Mājas, kurās jaunu dzīvi sākuši ap 100 kaķu. Minku sargeņģeļi Baiba un Normunds

Jauni sākumi kaķiem un mīluļiem

Mājas, kurās jaunu dzīvi sākuši teju 100 kaķu, ir kļuvušas par patvērumu un sirds siltumu sniedzošu centru. Grima māksliniece Baiba Bindemane un viņas vīrs Normunds Bērziņš ir radījuši neparastu vidi, kurā dzīvnieki var dzīvot laimē un drošībā. Šo pāri var dēvēt par īstiem "minku sargeņģeļiem", jo viņu darbu rezultātā daudziem izglābtajiem kaķiem un minkiem ir dotas otrās iespējas.

Karališķi apstākļi mājdzīvniekiem

Baiba un Normunds ir izveidojuši savu māju par īstu villu kaķiem. Ar lielu mīlestību un intuīciju viņi ir radījuši telpas, kas ne tikai izskatās labi, bet arī nodrošina visērtākos apstākļus dzīvniekiem. Katrs no deviņiem viņu kaķiem, kā arī daudzi citi izglābtie dzīvnieki, tiek apgādāti ar nepieciešamajām rūpēm un uzmanību. No plašām atpūtas zonām līdz pizza stila rotaļu laukumiem – šīs mājas ir īsts dzīvnieku paradīze.

Glābšanas misija un jauno māju atrašana

Pārim paveicies ne vien radīt mājīgus apstākļus saviem dzīvniekiem, bet arī atrast jaunas mājas tiem, kas gribējuši piedzīvot otro dzīvi. Baiba un Normunds aktīvi iesaistās dzīvnieku izglābšanā, sadarbojoties ar patversmēm un dzīvnieku aizsardzības organizācijām. Katrs izglābtais kaķis un minks saņem īpašu attieksmi, un ar viņu palīdzību arī tiek meklētas nākamās mājas potenciālajiem saimniekiem.

Novērtējums un līdzība citiem

Baiba un Normunds ir lielisks piemērs tam, kā mīlestība pret dzīvniekiem var mainīt ne tikai viņu dzīves, bet arī cilvēku dzīves, kuriem tie tiek piešķirti. Viņu darbs ir iedvesmojis citus, un viņi aicina sabiedrību pievērst uzmanību izglābtiem dzīvniekiem. Ikviens cilvēks var sniegt atbalstu, būt daļa no glābšanas misijas un dot siltumu un mīlestību mazajiem mīluļiem, arī skatoties uz viņu pašu mājdzīvniekiem ar citu aci. Jāatzīmē, ka katrs no mums var kļūt par dzīvnieku aizstāvi un piedalīties šajā svarīgajā un sirsnīgajā cīņā par dzīvību un laimi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas