• 2024. gada 18. jūnijs 11:34
  • Delfi
  • 14

Maksājis Rundāles muzejs, VKKF, ārvalstu fonds – Loginas vietā virzītā Lāce deklarē ienākumus

Maksājis Rundāles muzejs

Viena no Valsts kultūrkapitāla fonda (VKKF) valsts amatpersonas deklarētajām ienākumu avotiem ir Rundāles pils muzejs. Tas liecina par Agneses Lāces saistību ar kultūras nozarēm un ieinteresētību tajās.

VKKF ienākumi

Agnese Lāce ir deklarējusi ienākumus arī no Valsts kultūrkapitāla fonda (VKKF). Tas norāda uz viņas iesaisti un darbību šajā nozarē, kas var būt svarīgs aspekts, ņemot vērā Kultūras ministres amata virzību.

Ārvalstu fondi un organizācijas

Lāce ir saņēmusi ienākumus no Frīdriha Eberta fonda Latvijas pārstāvniecības, kas norāda uz viņas saistību ar starptautiskajām organizācijām un sadarbību ar tām. Tas var liecināt par viņas pieredzi un kontaktiem šajā jomā.

Arhitektūras nozare

Kā norāda ienākumu deklarācijas, Agnese Lāce ir guvusi ienākumus arī no Latvijas Arhitektu savienības un arhitektūras pakalpojumu sniedzējas SIA "12 līnijas". Šis fakts liecina par viņas saistību un darbību arhitektūras nozarē, kas var būt noderīga Kultūras ministres amatā. Gūstot ieskatu Agneses Lāces ienākumos un saistībās, ir skaidrs, ka viņas pieredze un iesaiste kultūras, arhitektūras un starptautiskajās jomās var būt nozīmīgs ieguvums Kultūras ministres amatā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas