"Man Utd" neuzvar piektajā spēlē pēc kārtas, "Tottenham" zaudē no 2:0 vadībasFutbols — Anglija
Foto un virsraksts: Sportacentrs

"Man Utd" neuzvar piektajā spēlē pēc kārtas, "Tottenham" zaudē no 2:0 vadības

Manchester United turpina bezuzvaru sēriju

Nedēļas nogalē Anglijas Premjerlīgā turpinājās sīvas cīņas, taču "Manchester United" faniem joprojām ir iemesls raizēties. Sarkanajiem velniem bija iespēja izsist sevi no krīzes, taču komanda nem spēja uzvarēt piektajā spēlē pēc kārtas. Spēle pret "Aston Villa" noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu (0:0), tā iezīmējot vēl vienu vilšanos fanu vidū un izsistot no cerīgā formāta.

Tottenham zaudē 2:0 vadību

Savukārt "Tottenham" spēlē pret "Wolverhampton" piedzīvoja satriecošu pagriezienu, zaudējot no 2:0 vadības. Clippers bija solījuši stabilu sniegumu, tomēr "Wolves" ne tikai atspēlējās, bet arī izcīnīja uzvaru ar 3:2. Šī spēle vēlreiz parāda, cik neprognozējama var būt Anglijas Premjerlīga, un "Tottenham" faniem noteikti ir plašas domas par komandas nākotni.

Chelsea un Nottingham cīņa noslēdzas neizšķirti

Citas spēles ietvaros "Chelsea" savā laukumā uzņēma "Nottingham Forest," un abām komandām izdevās gūt pa vārtiem, noslēdzot spēli ar 1:1. Šis rezultāts liek pievērst uzmanību "Chelsea" sniegumam, jo komanda turpina ieraudzīt izaicinājumus, lai atgūtu formu un pozīcijas turnīra tabulā.

Trenera amatam draud jautājums

Kritiskā situācija "Manchester United" nometnē ir radījusi jautājumus par galvenā trenera Ērika ten Hāga nākotni. Pēc neveiksmīgās sezonas sākuma un piektās spēles bez uzvaras daudzi fani un analītiķi sāk domāt, vai komanda spēs piedāvāt nepieciešamo atbalstu un pacietību, lai turpinātu strādāt ar holandiešu speciālistu. Laiks rādīs, vai "sarkanajiem velniem" izdosies atgādināt sevi kā par premjerlīgas titula pretendentiem, vai arī Ten Hāgam nāksies meklēt jaunas iespējas citur.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas