"Manchester City" atkal ielaiž agrus vārtus, bet pašā izskaņā pārspēj pastarītiFutbols — Anglija
Foto un virsraksts: Sportacentrs

"Manchester City" atkal ielaiž agrus vārtus, bet pašā izskaņā pārspēj pastarīti

Vēsture atkārtojas - "Manchester City" atkal ielaiž agrus vārtus

Šī pēcpusdiena Anglijas Premjerlīgā atkal ļāva redzēt, kā "Manchester City" piedzīvo grūti sākumus. Komanda, kas tikko nosargāja čempiona titulu, šoreiz uzsāka spēli pret Vulverhemptonas "Wanderers" uz negaidīti nepatīkama notikuma nots - jau astotajā minūtē vídeļā 1:0 nokļuva zaudētāju lomā. Šis scenārijs kļūst par pacilājošu aizkadrunā un daudziem faniem radīja atmiņas par iepriekšējiem sezonas zaudējumiem.

Pārtraukums un atspēle - Džona Stounsa varonība

Tomēr "Manchester City" nespēja apstāties pie agrā zaudējuma. Vēl pirms pirmā puslaika beigām komanda sāka meklēt iespējas, un lieliski nospēlēja Džons Stouns, kurš ar precīzu sitienu 29. minūtē atjaunoja līdzsvaru - 1:1. Viņa sniegums ne tikai uzlaboja komandas garastāvokli, bet arī pavērsa ceļu uz uzvaras gūšanu.

Uzvara kompensācijas laikā - trīs punkti "Citizen" pusē

Kā vēlāk izrādījās, spēles iznākuma noteicošie mirkļi pienāca kompensācijas laikā. "Manchester City" gūst otro vārtu, kas ļāva izcīnīt laimīgu uzvaru un iegūtu trīs punktus izbraukumā. Stounss kļuva par komandas varoni ne tikai ar vārtu guvumu, bet arī ar izturību un apņēmību, kas ļāva larīzot no grūto situāciju.

Secinājumi un nākotne

Pēdējā minūte nedrīkst būt par šķērsli "Manchester City" ambīcijām šajā sezonā. Ar šādu izsistību un apņēmību čempioni ir gatavi turpināt cīņu par titulu, neskatoties uz sākuma grūtībām. Šī spēles pieredze ļauj saprast, ka futbolā nekas nav garantēts, un katrs punkts ir svarīgs, lai nostiprinātu savu pozīciju tabulā. Nākamie mači parādīs, vai "City" spēs izvairīties no turpmākām kļūdām un virzīties tālāk uz uzvaru ceļa.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas