Marseļa pēc ražīga sākuma sāk buksēt – neuzvarēta arī pastarīte AnžēFutbols — Francija
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Marseļa pēc ražīga sākuma sāk buksēt – neuzvarēta arī pastarīte Anžē

Marseļa zaudē iespēju gūt uzvaru

Marseļas "Olympique" komanda, kas pirms sezonas tika uzskatīta par vienu no Francijas futbola augstākās līgas (Ligue 1) favorītēm, turpina buksēt. Otrajā kārtā pēc kārtas Marseļa nespēja izcīnīt uzvaru, šovakar noslēdzot spēli ar 1:1 pret pēdējā vietā esošo Anžē komandu.

Spēles gaita un notikumi

Šāda rezultāta fons ir īpaši satraucošs Marseļas fanātiem, ņemot vērā, ka komanda savā līgā tiek novērtēta kā viena no potenciālajām čempionēm. Šoreiz spēlē Anžē izrādījās neviennozīmīga pretiniece – komanda, kas iepriekšējās spēlēs bija izcīnījusi tikai neizšķirtus rezultātus un turēja zemākās pozīcijas tabulā. Marseļa, lai arī izvirzīja apņēmīgu spēli, nespēja pārtraukt savu neveiksmju sēriju, kas nu jau kļūst par nopietnu bažām.

Komandas reakcija un nākotnes perspektīvas

Pēc spēles Marseļas treneris izteicās par apzinīgu komandas sniegumu un trūkumiem, kas jānovērš, lai uzlabotu rezultātus. Viņš uzsvēra, ka komanda ir spējīga uz vairāk, taču nepieciešama lielāka cīņasspars un nedodama izcīnīt iespējas pretiniekiem. Fani un komentētāji pauž bažas par komandas sniegumu un izsaka cerību, ka drīzumā situācija uzlabosies.

Secinājums

Marseļas "Olympique" komandas neuzvarēts sniegums, spēlējot pret Anžē, iezīmē pamatīgas bažas par sezonas turpinājumu. Lai gan sezona vēl ir jauna, komandai jāuzsāk uzvarējoša virkne, pretējā gadījumā tās ambīcijas un čempiona titula iespējas var tikt apdraudētas. Turpmākajās spēlēs būs jādemonstrē gan izlūkošanas prasmes, gan spēja izsisties no apgrūtinošās situācijas.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas