• 2024. gada 22. jūlijs 06:12
  • TV3
  • 7

Mārtiņš Sesks: Šis rallis bija īsts rokenrols, īsts emociju sprādziens! Paldies par jūsu atbalstu!

Mārtiņa Seska spēcīgie vārdi pēc rallija

Pirmo WRC Latvijas ralliju pabeidzis, Mārtiņš Sesks dalījās savās sajūtās sociālajos tīklos. "Šis rallis bija īsts rokenrols, īsts emociju sprādziens! Paldies par jūsu atbalstu!" tā žurnālistam atzina Latvijas izlases braucējs, norādot, ka piedzīvotās emocijas un adrenalīns bijuši neaprakstāmi.

Rallija pieredze un izaicinājumi

Patedzību par piedalīšanos WRC rallijā Sesks uzsvēra kā nozīmīgu meistarības un pieredzes soli savā karjerā. Rallija trase bija piepildīta ar gan pozitīvām, gan negatīvām emocijām, kas ļāva dalībniekiem doties uzvaras un neveiksmju ceļojumā. "Katrā līkumā, katrā tramplīnā bija jūtama režīma spriedze un bauda," viņš piebilda, uzsverot, ka šādas sacensības ir tas, kas motivē turpināt strādāt vēl intensīvāk.

Atbalstošā komanda un fanu loma

Mārtiņš īpaši izcēla savu komandu un fanus, kuri sniedza nenovērtējamu atbalstu visā rallija laikā. "Bez jums šīs uzvaras nebūtu iespējamas!" viņš rakstīja savā “X” kontā. Nozīmīga ir fanu klātbūtne, kas ne tikai rada enerģiju, bet arī sniedz papildus motivāciju cīņā par labāko rezultātu.

Nākotnes plāni un cerības

Runājot par nākotni, Sesks atzīmēja savu vēlmi turpināt piedalīties augstākā līmeņa sacensībās un apgūt jaunas prasmes. "Katrs rallis ir jauna mācība, jauns izaicinājums. Esmu gatavs nākamajiem soļiem," viņš sacīja, paužot cerību uz jauniem panākumiem un varbūt pat uzvarām turpmākajos WRC posmos. Noslēgumā Mārtiņš Sesks vēlreiz uzsvēra, cik svarīgas ir emocijas, entuziasms un atbalsts, kas ļauj sportistiem sasniegt savus mērķus. "Līdz nākamajai reizei, kad varēsim kopā piedzīvot šīs brīnišķīgās sacensības!"

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas