Masieris Dainis Podnieks: "Masāža ir labākais veids, kā ārstēt slimības, kuru vēl nav"

Masiera Dainis Podnieks un viņa ceļojums uz sevi

Ar ājurvēdas masieri Daini Podnieku tiekamies kādā saulainā rītā, kad apkārt valda miera un harmonijas aura. Dainis, neliela auguma, kalsns vīrietis ar lielām plaukstām, izstaro sirsnību un rūpes par citiem. Sarunas laikā ienāk prātā leģendārais latviešu varonis Sprīdītis, kurš devās pasaulē laimi meklēt. Arī Dainis meklē sevi un savu vietu pasaulē, bet viņa ceļojums ir nedaudz atšķirīgs — tas ir ceļš uz fizioloģisko un garīgo līdzsvaru.

Masāža — ceļš uz dziedināšanu

Dainis ir stingri pārliecināts, ka masāža ir labākais veids, kā ārstēt slimības, kuru vēl nav. Viņš stāsta, ka ājurvēdas masāža ne vien palīdz izsargāties no slimībām, bet arī veicina veselību un labklājību. “Masāža ne tikai relaksē ķermeni, bet arī attīra prātu, ļaujot cilvēkiem atgūt saikni ar sevi,” viņš saka. Dainis uzsver, ka ir ļoti svarīgi pievērst uzmanību mūsu ķermenim un garam jau pirms slimību rašanās.

Ājurvēdas masāžas specifika

“Ājurvēdas masāža nav tikai fiziska procedūra, tā ir sarežģīta māksla un zinātne, kas apvieno ķermeni, prātu un garu,” skaidro Dainis. Šī masāža izmanto dažādas eļļas, aromātus un tehnikas, kas pielāgotas katra klienta individuālajām vajadzībām. Dainis apgalvo, ka katrs cilvēks ir unikāls, un viņa pieeja ir vērsta uz to, lai palīdzētu katram atrast savu līdzsvaru un veselību.

Ceļojums uz jauniem apvāršņiem

Kā Sprīdītis, kurš devās piedzīvojumos, Dainis ceļo, lai apgūtu jaunas prasmes un paplašinātu savas zināšanas par masāžu un tās labvēlīgo ietekmi uz cilvēka veselību. Viņa mērķis ir ne tikai sniegt masāžas pakalpojumus, bet arī izplatīt šo gadsimtiem ilgi nodoto zināšanu bagātību. “Es ticu, ka jebkurš cilvēks spēj mainīt savu dzīvi, ja vien viņš to vēlas,” viņš saka, acīs mirdzot apņēmībai.

Noslēgumā

Dainis Podnieks ir ne tikai masieris, bet arī ceļotājs un meklētājs, kurš ar katru masāžu palīdz citiem saprast sevi un atgūt veselību. Šī saruna ar Daini atgādina, ka ceļojums uz sevi ir viens no svarīgākajiem, ko varam veikt savā dzīvē. Un, kā viņš pats saka: “Masāža ir labākais veids, kā ārstēt slimības, kuru vēl nav.”

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas