• 2024. gada 24. jūlijs 14:28
  • LSM
  • 4

Medicīnas vēstures muzejā norit pētniecības un radošā laboratorija bērniem

Paula Stradiņa Medicīnas vēstures muzejs aicina bērnus uz pētniecības laboratoriju

No 24. līdz 26. jūlijam Paula Stradiņa Medicīnas vēstures muzejā notiks īpaša pētniecības laboratorija bērniem, kas piedāvās iespēju iepazīties ar medicīnas vēsturi un tās saistību ar mūsdienu dzīvi. Šī iniciatīva ir lieliska iespēja ne tikai izglītot jaunāko paaudzi, bet arī rosināt viņos interesi par zinātni un medicīnu.

Tematisku darbnīcu cikls par skābekli, elpošanu un rūpēm

Laboratorijas ietvaros tiks organizēti trīs tematisku darbnīcu cikli, kuros galvenā uzmanība tiks pievērsta skābekļa nozīmei, elpošanas procesam un rūpēm par sevi un apkārtējo vidi. Dalībnieki tiks aicināti apgūt praktiskas zināšanas un meklēt atbildes uz jautājumiem par cilvēka attiecībām ar sevi un dabu.

Interaktīvā vide un radošā pieeja

Praktiskā darbošanās notiks modes dizaineru "Mareunrol's" radītajā interaktīvajā vidē, kas veidota kā daudzslāņains gobelēns. Šāda pieeja palīdzēs bērniem ne tikai labāk izprast teorētiskos aspektus, bet arī attīstīt radošumu un kritisko domāšanu, strādājot ar krāsainām un interaktīvām telpām.

Iespēja bagātināt zināšanas un pieredzi

Šī pētniecības laboratorija ir lieliska iespēja bērniem iegūt jaunas zināšanas un pieredzi, kas varētu iedvesmot viņus nākotnē. Ņemot vērā mūsdienu pasaules izaicinājumus, ir svarīgi, lai jaunieši būtu informēti par veselību un apkārtējo vidi, un šāda veida pasākumi ir pirmais solis šajā virzienā. Aicinām visus interesentus piedalīties un atklāt medicīnas pasauli kopā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas