
Mencas fileja ar kartupeļu sacepumu
Ievads par Ivo Jurkānu un viņa kulinārajām izvēlēm
Ivo Jurkāns, populārā TV3 rīta raidījuma “900 sekundes” moderators, nav gluži tas cilvēks, kurš bieži pavada laiku virtuves priekšā. Gatavošanu lielākoties uztic sievasmātei, taču, ja runa ir par gaļas grilēšanu, Ivo neatsakās pašrocīgi radīt gardus ēdienus. Šāda pieeja liecina par viņa atklātību un vēlmi saglabāt serene attiecības ģimenē, pat ja paša virtuves čaklību ierobežo citi apstākļi.Mencas fileja - kāpēc izvēlēties šo ēdienu?
Mencas fileja ir ne tikai garšīgs, bet arī veselīgs ēdiens, kas ir ideāla izvēle, runājot par zivju gatavošanu. Šīs zivis gaļa ir bagāta ar olbaltumvielām un omega-3 taukskābēm, kas ir svarīgas cilvēka veselībai. Ivo viesnīca, kam patīk zivis, noteikti gūs zināmu prieku no mencas sagatavošanas, jo tā ir viegli pagatavojama un ļauj izcelt tās dabu ar dažādām garnelēm un dārzeņiem.Kartupeļu sacepums - garšīgs papildinājums
Papildus mencas filejai Ivo varētu gatavot arī kartupeļu sacepumu, kas ir kā klasisks, sirsnīgs ēdiens. Šis sacepums ir lieliska izvēle, jo tā gatavošana ir vienkārša un rezultāts vienmēr ir apmierinošs. Kartupeļu sacepums lieliski kombinējas ar zivīm, radot sātīgu un nutrīciju bagātu maltīti, kas apskatās gan izskatā, gan garšā.Ivo Jurkāna vadība virtuvē
Interesanti, ka Ivo pats neslēpj savu vēlmi neuzlikt šefpavāram Laurim Aleksejevam nekādus ierobežojumus. Tas attiecīgi liecina par Ivo atvērtību uz jaunām idejām un garšām. Svarīgi, ka šefpavārs arī ņems vērā viesu vēlmes, īpaši ņemot vērā, ka viena no Ivo viešņām izvēlas atteikties no gaļas - viņas izvēle ir zivis, kas padarīs viesību maltīti vēl daudzveidīgāku.Secinājums
Ivo Jurkāna mīlestība pret gatavošanu un viesu apkalpošanu, kā arī viņa izvēle lietot veselas izejvielas, noteikti radīs lielisku atmosfēru virtuvē. Mencas fileja ar kartupeļu sacepumu ir lieliska izvēle ne tikai veselības, bet arī baudījuma ziņā. Šis kombinētais ēdiens noteikti priecēs gan Ivo, gan viņa viesus, padarot maltīti patiesi īpašu.
Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit