
Mencu aknas ar mārrutku krēmu, gurķu salātiem, sarkanajiem sīpoliem, zaļumiem un foreles ikriem
Guntis Veits un viņa kulinārijas izvēles
Mūziķis Guntis Veits, kurš šajā pavasarī kopā ar grupu "Credo" svin savu jubileju, ir ne tikai talantīgs mākslinieks, bet arī īsts gardēdis. Lai gan Guntis ir zināms ar savu mīlestību pret dažādām ēdienu garšām, viņa dietā ir divas lietas, no kurām viņš iznāk izvairīties – piens un zivju eļļa. Tas, protams, nenozīmē, ka viņš izvairās no zivīm pavisam, jo, kā viņš pats skaidro, viņam ļoti patīk zivis un subprodukti.Mencu aknas – zvaigzne uz galda
Ja Guntis meklē kādu īpašu gardumu, viņš noteikti varētu izvēlēties mencu aknas, kas ir ne tikai bagātas ar omega-3 taukskābēm, bet arī viegli pagatavojamas un košas. Mencu aknas viegli var kombinēt ar mārrutku krēmu, kas piešķir asumu un intensitāti, kā arī paskaidro gaļas un zivju subproduktu multikulturālo raksturu.Papildu akcenti ar gurķu salātiem un sarkanajiem sīpoliem
Lai radītu harmonisku un pilnvērtīgu maltīti, Guntis var papildināt mencu aknas ar svaigiem gurķu salātiem un sarkaniem sīpoliem. Šie dārzeņi ne tikai sniedz atsvaidzinošu garšu, bet arī piešķir krāsainumu un tekstūru jebkurai maltītei. Tie ir lieliska izvēle, lai līdzsvarotu jūras veltes un bagātīgo mārrutku krēmu.Zaļumi un foreles ikri – maltītes noslēpums
Lai pilnībā izceltu šos ēdienus, neaizmirsīsim par zaļumiem, kas piešķir īpašu aromātu un garšu. Pētersīļi, dilles un baziliks var būt lieliski pavadījumi, kas papildina mencu aknas. Savukārt foreles ikri būs vienkārši ideāls noslēgums šai kulinārijas meistardarbnīcai, piešķirot maltītei greznības un izsmalcinātības faktoru.Maltīte, kas runā par dzīvesprieku
Kopā šie elementi veido ne tikai gardu, bet arī estētisku maltīti, kas ir ideāli piemērota īpašiem brīžiem vai vienkārši ikdienas baudījumiem. Guntis Veits, savas muzikālās karjeras laikā piedāvājot skaņdarbus un emocijas, arī ar kulināriju demonstrē, ka dzīve ir jābauda visos tās aspektos – ar mīlestību pret labu ēdienu un veltot laiku sev un saviem tuvajiem.
Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit