Merzļikins atlabis pēc savainojuma un gatavs atgriezties "Blue Jackets" vārtosHokejs — NHL — Elvis Merzļikins
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Merzļikins atlabis pēc savainojuma un gatavs atgriezties "Blue Jackets" vārtos

Merzļikins gatavs atgriezties

Elvis Merzļikins, Kolumbusas "Blue Jackets" vārtsargs, ir atpakaļ pilnā sparā pēc nesenā savainojuma un gatavs atgriezties komandas vārtos. Merzļikins ieguva traumu, kas liedza viņam piedalīties vairākās spēlēs, taču tagad viņa veselība ir stabila un viņš ir gatavs uzņemties savus pienākumus.

Grīvsa atgriežas fārmklubā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs "Blue Jackets" oficiāli paziņoja par 23 gadus vecā vārtsarga Džeta Grīvsa atgriešanos fārmklubā. Šis lēmums ir skaidrs signāls, ka Merzļikins ir atguvies un komanda ir gatava atjaunot savu vārtsargu līniju. Grīvsa, kurš aizvadīja šīs sezonas pirmo daļu ar "Blue Jackets", ir devies uz fārmklubu, kas ļaus viņam turpināt attīstīties un iegūt pieredzi.

Komandas perspektīvas

Merzļikina atgriešanās ir gaidīta ar lielu nepacietību ne tikai no komandas līdzjutējiem, bet arī no paša spēlētāja. Viņš ir pierādījis sevi kā uzticamu vārtsargu un viņa klātbūtne uz ledus var palīdzēt "Blue Jackets" uzlabot savas izredzes izslēgšanas spēlēs. Merzļikins nesen atklāja, ka ir apņēmies strādāt pie sava snieguma un dot labāko no sevis, lai palīdzētu komandai panākt labākus rezultātus.

Fanus iepriecina atgriešanās

"Blue Jackets" līdzjutēji ir sajūsmā par Merzļikina atgriešanos. Viņa stils un ieguldījums spēlēs ir iedvesmojis daudzus un viņa klātbūtne uz ledus noteikti dos papildu pārliecību pārējiem komandas spēlētājiem. Ar optimistiskām gaidām par pārējām sezonas spēlēm, ir skaidrs, ka Merzļikins ir atpakaļ, un fani ir gatavi svinēt viņa atgriešanos.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas