Merzļikins Denverā cīnīsies par pirmo uzvaru, Ābols sāks AHL sezonuHokejs — NHL — Elvis Merzļikins
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Merzļikins Denverā cīnīsies par pirmo uzvaru, Ābols sāks AHL sezonu

Naktī uz 13. oktobri: Latviešu hokejistu debija NHL un AHL

Naktī uz 13. oktobri Nacionālajā hokeja līgā (NHL) un Amerikas hokeja līgā (AHL) uz ledus dosies trīs talantīgi latviešu hokejisti. Šī ir nozīmīga nakts viņiem un visai Latvijas hokeja sabiedrībai, jo katrs no šiem spēlētājiem cīņā centīsies apliecināt sevi un savas komandas spēkus.

Merzļikins Denverā: Cīņa par pirmo uzvaru

Elvis Merzļikins, latviešu vārtsargs, uzsāks jauno NHL sezonu, dodoties uz Denveru, kur viņa pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" komanda tiksies ar Colorado "Avalanche". Merzļikins ir apņēmības pilns gūt pirmo uzvaru šajā sezonā, un viņa sniegumam būs izšķiroša nozīme spēles iznākumā. Vārtsargs ir izcēlies ar stabilu sniegumu iepriekšējā sezonā un šoreiz vēlas apliecināt sevi starptautiskā līmenī.

Ābols un Balinskis: AHL sezona pie durvīm

Tāpat Rodrigo Ābols un Uvis Jānis Balinskis uzsāks savu sezonu Amerikas hokeja līgā. Ābols, kurš pievienojies komandas sastāvam, gaida iespēju pierādīt savu vērtību uz ledus. Savukārt Balinskis, kurš ir pieredzējis aizsargs, cer nākamajās spēlēs stiprināt komandas aizsardzību un palīdzēt izcīnīt uzvaras. Viņu sniegums šajā sezonā noteikti tiks vērtēts, jo tas var būt liels solis tuvāk NHL.

Noslēguma domas

Šī nakts solās būt aizraujoša ne tikai hokeja faniem Latvijā, bet visā pasaulē. Izvērtējot latviešu hokejistu potenciālu un apņēmību, varam būt pārliecināti, ka viņi sniegs visu no sevis, lai aizstāvētu Latvijas krāsas starptautiskā arēnā. Mēs ar nepacietību gaidām viņu sniegumu un ceram uz sekmīgu sezonas uzsākšanu!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas