Merzļikins iedzīvojies savainojumā, Kolumbusa no fārmkluba izsauc aizvietotājuHokejs — NHL — Elvis Merzļikins
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Merzļikins iedzīvojies savainojumā, Kolumbusa no fārmkluba izsauc aizvietotāju

Merzļikins cīnās ar savainojumu

Latvijas hokeja talants Elvis Merzļikins, kurš šajā sezonā pārstāv Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Kolumbusas "Blue Jackets", ir cietis ķermeņa augšdaļas savainojumu. Šī ziņa izsauca bažas fanu un komandas līdzjutēju vidū, jo Merzļikins ir bijis nozīmīga sastāvdaļa kluba veikumā.

Komanda reaģē uz situāciju

Lai nodrošinātu nepieciešamo atbalstu vārtsarga pozīcijā, "Blue Jackets" ir izlembusi izsaukt Džetu Grīvsi no fārmkluba. Grīvss ir jauns un apņēmīgs vārtsargs, kuram būs iespēja sevi pierādīt izlasē, ņemot vērā Merzļikina prombūtni.

Merzļikina loma komandā

Elvis Merzļikins, kurš pavadījis vairākas sezonas NHL, ir ieguvis atpazīstamību kā viens no līgas izcilākajiem vārtsargiem. Viņa ātrums un reakcijas spēja ir bijusi būtiska Kolumbusas panākumiem laukumā. Komanda noteikti jutīsies ietekmēta bez viņa klātbūtnes.

Fani gaida labas ziņas

Fani un hokeja kopiena cer, ka Merzļikins drīzumā atgriezīsies laukumā, bet līdz tam viņiem būs jātic Džeta Grīvsa spējām. "Blue Jackets" nākamās spēles ir izšķirošas, un komanda noteikti cenšas pielāgoties jaunajiem apstākļiem, vadoties pēc Merzļikina atveseļošanās gaitu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas