• 2024. gada 26. jūlijs 13:46
  • Delfi
  • 7

Mežistrādes uzņēmumam "Stiga RM" apgrozījums pērn pārsniedzis 76 miljonus eiro

Mežistrādes uzņēmuma "Stiga RM" panākumi 2022. gadā

SIA "Stiga RM", kas specializējas mežistrādē un bērza saplākšņa ražošanā, pērn pārsteidzoši kāpināja savu apgrozījumu. Saskaņā ar "Lursoft" Klientu portfeļa publiskotajiem datiem, uzņēmuma apgrozījums 2022. gadā sasniedza 76,55 miljonus eiro, kas ir par 10,7% vairāk nekā gadu iepriekš.

Peļņas rādītāji un uzņēmuma izaugsme

Ne tikai apgrozījuma rādītāji ir priecējuši uzņēmuma vadību – "Stiga RM" arī paveica izcilu darbu peļņas jomā. Uzņēmuma peļņa sasniedza 19,48 miljonus eiro, kas ir nozīmīgs balsts turpmākai izaugsmei un attīstībai. Šie rezultāti norāda uz uzņēmuma stabilitāti un spēju pielāgoties tirgus izmaiņām.

Inovācijas un nākotnes plāni

Uzņēmums "Stiga RM" ne tikai fiksē pozitīvu izaugsmi, bet arī aktīvi strādā pie inovācijām un modernizācijas, lai uzlabotu ražošanas efektivitāti. Arī nākotnē uzņēmums plāno turpināt paplašināt savu darbību, ieguldot jaunos projektos un tehnoloģijās, nodrošinot augstas kvalitātes produktus.

Noslēgumā

SIA "Stiga RM" sasniegtie rezultāti liecina par uzņēmuma veiksmīgu stratēģiju un spēcīgu pozīciju mežistrādes nozarē. Ar augošu apgrozījumu un peļņu uzņēmums ir gatavs saskarties ar nākamajiem izaicinājumiem un turpināt attīstību, veicinot Latvijas ekonomiku.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas