Miezis: ''Būtu muļķīgi teikt, ka uz olimpiskajām spēlēm braucu tikai piedalīties''

Olimpiskās ambīcijas: Miezis par savu mērķi

Nauris Miezis, Tokijas olimpisko spēļu čempions, ir pārliecināts, ka olimpiskajās spēlēs katram sportistam ir jātiecas uz augstākajiem sasniegumiem. “Būtu muļķīgi teikt, ka braucu tikai piedalīties,” viņš uzsvēra intervijā žurnāla Sporta Avīze jūlija numurā. Miezis ir apņēmies parādīt vislabāko sniegumu Parīzes olimpiskajās spēlēs, kas sāksies jau šonedēļ.

Latvijas karognesējs ar lepnumu

Olimpiskās atklāšanas ceremonijā Miezis nesīs Latvijas karogu, kas ir liels gods ikvienam sportistam. Šī atbildība liecina par viņa augsto statusu Latvijas sportā un par mērķtiecību, ko viņš ir izrādījis savā karjerā. "Būt karognesējam ir ne tikai liels gods, bet arī motivācija ieguldīt visu savu enerģiju un spējas sacensībās," piebilda sportists.

Sagatavošanās izaicinājumiem

Arī pirms Parīzes olimpiskajām spēlēm, Miezis ir pievērsis nopietnu uzmanību savām sagatavošanās stratēģijām. Viņš ir stājušies pretī dažādiem izaicinājumiem, uzlabojot savu fizisko un garīgo sagatavotību. Miezis uzsvēra, ka ir gatavs artūzijām un visiem iespējamajiem satricinājumiem, kas varētu rasties konkursa laikā.

Nākotnes redzējums

Sportista ambīcijas nav ierobežotas tikai ar šīm olimpiskajām spēlēm. Miezis jau domā par nākotni un vēlas iedvesmot nākamo Latvijas sportistu paaudzi. Viņš uzskata, ka katra uzvara ne tikai nes godu viņam, bet arī veido Latvijas sporta tēlu pasaulē. "Es vēlos, lai nākamās paaudzes redzētu, ka ar smagu darbu un apņemšanos var sasniegt jebko," viņš piebilda.

Secinājumi

Nauris Miezis ir ne tikai izcils Latvijas sportists, bet arī simbols tam, ko nozīmē cīnīties par saviem sapņiem. Viņa mērķi un apņemšanās Parīzes olimpiskajās spēlēs nevienu neatstās vienaldzīgu. Sporta pasaule ar nepacietību gaida, lai redzētu, ko viņš spēs paveikt nākamajās dienās.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas