"Mīļais Dieviņ... Kādam ir jābūt vīrietim, lai viņa dēļ kautos ar pannām?" Sarmīte Pīka atklāj, kā iepazinusies ar vīru - Rihardu PīkuSlavenības
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 18:43
  • NRA
  • 3

"Mīļais Dieviņ... Kādam ir jābūt vīrietim, lai viņa dēļ kautos ar pannām?" Sarmīte Pīka atklāj, kā iepazinusies ar vīru - Rihardu Pīku

Mīlestības stāsts pēc 41 gada

Sarmīte un Rihards Pīki jau 41 gadu ir precējušies, un viņu stāsts ir iedvesmojošs piemērs tam, kā mīlestība spēj noturēties gadu garumā. Viņi ir pāris, kurš spēj dalīties savās atmiņās un vērtīgos mirkļos, kas veidojis viņu attiecības.

Pirmais satikšanās brīdis

Rihards precīzi atceras ne tikai gada un mēneša, bet arī datuma un laika, kad viņi pirmo reizi tikās. Šī detaļa viņam ir tik svarīga, ka stāstot par to, viņš spēj uzņēmīgi atgriezties šajā svarīgajā mirklī, kas iezīmēja jaunu posmu viņu dzīvē. Sarmīte ar prieku atceras, kā tas notika un kāds bija viņu pirmais iespaids.

Intervija ar Katrīnu Vasiļevsku

Šonedēļ pāris viesojās pašmāju šovā "Slavenības. Bez filtra", kur viņi dalījās savā mīlestības stāstā. Intervijā ar Katrīnu Vasiļevsku Sarmīte stāstīja, kāda ir bijusi viņu ceļa gaita kopš pirmās tikšanās. Rihards piebilda, ka šis šovs ir lieliska iespēja atklāt savas attiecības citiem un radīt pozitīvu ietekmi uz jaunajām paaudzēm.

Kas ir īsts vīrietis?

Kad runa ir par vīrieša lomu attiecībās, Sarmīte dalījās savās domās par to, kādam ir jābūt īstam vīrietim. Viņa uzsvēra, ka vīrietis ir tas, kurš spēj stāties pretī grūtībām un cīnīties ne tikai par sevi, bet arī par saviem mīļajiem. Šajā sakarā jautājums "Kādam ir jābūt vīrietim, lai viņa dēļ kautos ar pannām?" ieguva jaunu dimensiju, parādot, cik svarīgi ir viņa apņēmība un mīlestība.

Vēl turpinājumi

Sarmīte un Rihards turpina dzīvot kopā, daloties savā ikdienā, svinot katru kopā pavadīto brīdi un mācoties no savām pieredzēm. Viņu stāsts ir pierādījums tam, ka mīlestība nav tikai vārds, bet arī rīcība, sapratne un spēja kopā saskarties ar dzīves izaicinājumiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas