Mīlas intriga randiņu šova aizkulisēs: Jānim no 4.sērijas iepatikusies Linda no 6.sērijasĒdienkartē randiņš
Foto un virsraksts: TV3
  • vakar 11:00
  • TV3
  • 9

Mīlas intriga randiņu šova aizkulisēs: Jānim no 4.sērijas iepatikusies Linda no 6.sērijas

Mīlas intriga aizkulisēs

Šovs “Ēdienkartē randiņš” turpina savus piedzīvojumus, taču pagaidām neviens no dalībniekiem nav izveidojis stabilu pāri. Tomēr, kā izrādās, varbūt mīlestība kūsā tieši spēles aizkulisēs. Jānis Šnevels, kurš piedalījās šova ceturtajā sērijā, ir pievērsis uzmanību kādai dalībniecei no sestās epizodes – Lindai.

Jāņa simpātijas

Jānis, kurš uzsāka savu ceļojumu “Ēdienkartē randiņš” vakariņās, atzīst, ka ir sajūsmā par Lindas personību. Viņš uzskata, ka viņu raksturi saskan un kopīgas intereses varētu veidot pamatu iespējamiem randiņiem ārpus šova. Šādas sajūtas ir neierasti šādos realitātes šovu formātos, kur attiecības bieži tiek veidotas ar stratēģijas palīdzību, nevis patiesām jūtām.

Lindas atbilde

Lai gan Linda pagaidām nav sniegusi oficiālu paziņojumu par Jāņa izteikumiem, ir skaidrs, ka šajā šovā attiecības var veidoties neparedzētā veidā. Jāņa izteikumi liek domāt, ka šova dalībnieki ir ne tikai noraudzījušies vienam uz otru, bet arī meklē iespējas nākotnes attiecībām.

Skatītāju reakcija

Kā jau ierasts, skatītāji ir aktīvi komentējuši šo jaunumu sociālajos tīklos, izsakot atbalstu gan Jānim, gan Lindai. "Cerams, ka šīs simpātijas pārvērtīsies reālā attiecību stāstā!" raksta viens no faniem, apstiprinot, ka intrigas aizkulisēs vienmēr pievelk skatītājus un rada papildu spriedzi šova gaitā.

Nākotnes perspektīvas

Lai gan neviens pāris nav oficiāli izveidots, Jāņa un Lindas stāsts var radīt jaunas cerības, ka šova norisē iespējams atrast ne tikai draudzību, bet arī mīlestību. Vai nākamajās sērijās būsim liecinieki šo divu dalībnieku tuvībai? Laiks rādīs!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas