• 2024. gada 5. jūlijs 18:50
  • Delfi
  • 15

Milžu cīņa "Euro 2024" ceturtdaļfinālā: Spānija – Vācija. Teksta tiešraide

Tiešraidi skaties šeit

Milžu cīņa "Euro 2024" ceturtdaļfinālā: Spānija – Vācija

Eiropas čempionāta pirmajā ceturtdaļfinālā piektdien, 5. jūlijā, Štutgartē savā starpā spēkiem mērojas Spānija un finālturnīra mājiniece Vācija.

Sīkā spēles apraksts

Spānija un Vācija pirmajā puslaikā ieguva pa vienam vārtam, un rezultāts bija 1:1. Otrajā puslaikā abas komandas cīnījās par uzvaru, tomēr spēle noslēdzās neizšķirti ar 2:2 rezultātu.

Spēles laikā notikušie notikumi

Vācijas vārtsargs izglāba savu komandu no zaudējumiem, izķerot vairākas tādas bumbas, par kurām pirms tam bija fakts, ka tās iet noteikti vārtos. Spānijas aizsargi bija ļoti cieši, neļaujot Vācijas uzbrucējiem bieži nonākt bīstamās pozīcijās.

Spānijas izrādītā spēle un taktika

Spānijas izlases spēle bija balstīta uz precīzām piespēlēm un kontrolētu bumbas apmaiņu. Viņi centās dominēt bumbas īpašumā un izmantot savas iespējas uzbrukumā. Savukārt aizsargi bija uzmanīgi un uzbrucējus ļoti bargi vajāja.

Vācijas sniegums un taktika

Vācijas izlase izrādīja lielisku darbu, cenšoties atrast spraugas Spānijas aizsardzībā un piemeklējot bīstamus momentus vārtos. Viņi spēja panākt izlīdzinātu rezultātu un savukārt neļaut pretiniekiem guvul vairāk vārtus spēles laikā.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas