"Milžu cīņas" pēc 14 gadiem Tukumā pārcelsies uz JelgavuCīņu sports
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 16:58
  • TV3
  • 11

"Milžu cīņas" pēc 14 gadiem Tukumā pārcelsies uz Jelgavu

“Milžu cīņas” - Tradīciju turpināšana

Viens no tradīcijām bagātākajiem pašmāju cīņu sporta seriāliem “Milžu cīņas” šogad piedzīvos būtiskas izmaiņas. Pēc 14 gadu ilgas norises Tukumā, šis populārais pasākums pārcelsies uz Jelgavu. Vērienīgajā notikumā, kas ir pulcējis cīņas sporta entuziastus no visas Latvijas, šogad tiks pielaista jauna lappuse – 16. novembrī cīņas norisināsies Zemgales Olimpiskajā centrā.

Pārcelšanās ietekme uz pasākumu

Jelgavas izvēle kā jaunā pasākuma norises vieta ļaus palielināt apmeklētāju skaitu un nodrošināt lielākas iespējas sportistiem, nekā tas bija iespējams Tukumā. Zemgales Olimpiskā centra modernizētās telpas un infrastruktūra sniegs sportistiem plašu un mūsdienīgu vidi, kurā izpausties. Organizatori cer, ka pārcelšanās uz Jelgavu veicinās vēl lielāku sabiedrības interesi un nostiprinās “Milžu cīņu” zīmolu.

Gaidas un sagatavošanās

Gaidot pasākumu, sportisti un organizatori intensīvi strādā, lai sagatavotos šim notikumam. Visas cīņas būs iespējams vērot ne tikai klātienē, bet arī tiešraidē, ļaujot plašākai auditorijai piedalīties pasākumā. “Milžu cīņas” ir ne tikai izcila iespēja cīņas sportistiem parādīt savas prasmes, bet arī svarīgs pasākums, kurā tiek stiprinātas lokālās kopienas un veidots sporta garastāvoklis.

Secinājumi

Pārcelšanās uz Jelgavu ir vērienīgs solis “Milžu cīņu” vēsturē, un organizatori ir pārliecināti, ka tas atvērs jaunus izaicinājumus un iespējas. 16. novembrī Zemgales Olimpiskajā centrā sagaidīsim neaizmirstamu cīņu šovu, kas turpinās dzīvotspējīgas tradīcijas un popularizēs cīņu sporta kultūru Latvijā. Cīņu entuziasti var gatavoties aizraujošiem un spriedzes pilniem momentiem, kas solās būt šī gada kulminācija.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas