Minirallijam "Latvija" pieteikušās 100 ekipāžasMotoru sports — Rallijs
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Minirallijam "Latvija" pieteikušās 100 ekipāžas

Pieteikušās 100 ekipāžas

Minirallijam "Latvija", kas ir daļa no "ERST Finance" Latvijas kausa izcīņas minirallijā, pieteikušās 100 ekipāžas. Šis vērienīgais pasākums, kas pulcēs pieredzējušus autosportistus un jaunos talantus, solās būt notikums, ko nevar palaist garām.

Pasākuma norise un trase

Sacensību norise ir paredzēta 26. oktobrī Rīgā, slavenajā Biķernieku trasē. Organizatīvie komitejas locekļi ir sagatavojuši pievilcīgu ātrumposmu karti, kas sastāv no septiņiem asfalta seguma ātrumposmiem. Kopējā distance, ko dalībnieki veiks, sasniegs 25,25 km.

Putekļainie ceļi un adrenalīns

Minirallijs ir kļuvis par iecienītu sporta veidu ne tikai Latvijā, bet arī visā Baltijā. Ar katru gadu sacensības pulcē arvien vairāk dalībnieku un skatītāju, kas liecina par autosporta popularitāti. Latvijas minirallija sezona noslēdzas ar šo posmu, tāpēc dalībniekiem būs liela motivācija demonstrēt savas prasmes un gūt panākumus.

Izaicinājums un gatavošanās

Sacensību dalībnieki ir intensīvi gatavojušies, lai pierādītu sevi Biķernieku trasē. Šis ir lielisks izaicinājums ne tikai pieredzējušajiem sportistiem, bet arī jauniem talantiem, kas vēlas gūt pieredzi un testēt savas spējas. Arī skatītājiem šis pasākums solās būt neaizmirstams notikums, kurā piedzīvot ātras automašīnas un nevainojamu tehniku.

Noslēgums

Minirallijs "Latvija" ir kļuvis par noslēguma punktu 2024. gada sezonai un tiek gaidīts ar lielu nepacietību. Neapšaubāmi, ka šīs sacensības liecinās par Latvijas autosporta kvalitāti un jauno talantu potenciālu. Sacensību norises dienā Biķernieku trasē valdīs sportiska pārliecība un komandas gars, pārsteidzot gan dalībniekus, gan skatītājus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas