Mirdzoši un koši! Augusta "karstākās" grima tendences un krāsasSkaistumkopšana
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 4. augusts 16:07
  • TV3
  • 10

Mirdzoši un koši! Augusta "karstākās" grima tendences un krāsas

Vasara ir pilnbriedā!

Vasara ir pilnbriedā, un lielākā daļa dāmu jau ir ieguvušas skaistu iedegumu. Augusts ir ideāls laiks, lai izceltu šo krāšņo brūnumu visās iespējamās ballītēs, festivālos un pasākumos. Šis ir laiks, kad grims kļūst par apliecinājumu mūsu radošumam un individualitātei, ļaujot katrai sievietei izcelt savu neatkārtojamību.

Kristīne Pavlovska dalās ar padomiem

Slavenību grima eksperte Kristīne Pavlovska ir izstrādājusi dažus knifiņus, kā pasvītrot savu skaistumu ar grima palīdzību. Viņa uzsver, ka šajā sezonā ir svarīgi atcerēties par vieglumu un dabiskumu, vienlaikus ļaujot krāsām izcelties. Kristīne iesaka izmantot vieglas tekstūras, piemēram, gela vai krēma gruntis, kas nodrošinās izturīgu un mirdzošu izskatu.

Aktuālās tendences šajā sezonā

Šīs sezonas aktuālākās grima tendences ietver spilgtas un košas krāsas, kas lieliski iekļaujas vasaras noskaņās. Kristīne iesaka eksperimentēt ar krāsainiem acu ēnu toņiem – no spilgti ziliem līdz sarkaniem un dzelteniem, kas ļaus katrai sievietei kļūt par patiesu uzmanības centrā. Turklāt, uzreiz pēc ballītēm neiztikt bez mirdzošām lūpām, kas piešķirs īpašu akcentu kopējam izskatam.

Koši un mirdzoši akcenti

Lai izceltu savu iedegumu, Kristīne iesaka izmantot bronzera toņus un mirdzošus zīmuļus, kas piešķirs sejai svaigu un starojošu izskatu. Neaizmirstiet par detaļām – lāsi mirdzoša ķermeņa spreja var izcelt jūsu ādas skaistumu un bagātināt tēlu. Vasara ir laiks, kad katra sieviete var izspēlēt savu stilu un justies kā īsta festivāla zvaigzne.

Izmēģiniet šīs tendences, ļaujiet savai radošumam plaukt un izbaudiet vasaras siltumu ar mirdzošu un košu grimu!


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas