"Mogo" divās minūtēs izlaiž divu ripu pārsvaru un sāk ar zaudējumu mājiniekiemHokejs
Foto un virsraksts: Sportacentrs

"Mogo" divās minūtēs izlaiž divu ripu pārsvaru un sāk ar zaudējumu mājiniekiem

Kontinentālā kausa izcīņa sākas ar pārsteigumiem

Šonedēļ, IIHF Kontinentālā kausa izcīņas otrajā posmā, Latvijas hokeja klubs Rīgas "Mogo"/RSU piedzīvoja negaidītu zaudējumu, kad mājinieki Brašovas "Corona" izrādījās sīvākie pretinieki. Tiekoties ar Rumānijas komandu, "Mogo" ieguva 1:3 pārsvaru, taču nespēja noturēt savas pozīcijas.

Divas minūtes, kas izmainīja spēles gaitu

Spēle noritēja intensīvā gaisotnē, un šķita, ka "Mogo" ir uz pareizā ceļa uz uzvaru. Tomēr divu minūšu laikā, kas izrādījās liktenīgas, mājinieki panāca izlīdzinājumu, atteicot Rīgas komandas centieniem un uzspiežot spiedienu, kas ļāva viņiem gūt izšķirošos vārtus.

Pagarinājums un noslēgums ar zaudējumu

Spēles pamatlaiks noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu 3:3, un komandas devās pagarinājumā. "Mogo" nespēja atrast ceļu uz pretinieku vārtiem, kā rezultātā Brašovas "Corona" izcīnīja uzvaru ar 4:3, tādējādi apliecinot, ka sportā nekas nav neaizsniedzams un katra sekunde ir svarīga.

Skati nākotnē

Lai gan "Mogo" komanda piedzīvoja vilšanos, šī cīņa ir simbols tam, ka kolektīvs ir jāvērš uz priekšu. Ar šādu spēli un apņēmību nākamajās cīņās, "Mogo" var atgriezties cīnītāju formā un cīnīties par uzvarām Kontinentālā kausa izcīņā. Hokejs ir neparedzams, un līdz ar to sportisti ir gatavi cīnīties ar jaunu sparu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas