«Mogo/RSU» hokejisti pamatlaika pēdējā minūtē izrauj uzvaru IIHF Kontinentālā kausa izcīņas 2. kārtas spēlē
Sports
Foto un virsraksts: LSM
  • vakar 16:11
  • LSM
  • 6

«Mogo/RSU» hokejisti pamatlaika pēdējā minūtē izrauj uzvaru IIHF Kontinentālā kausa izcīņas 2. kārtas spēlē

Uzsvars Rumānijā

Latvijas čempione "Mogo"/"Rīgas Stradiņa Universitāte" ("Mogo"/RSU") sestdien Rumānijā piedzīvoja dramatiski ceturtās uzvaras savā IIHF Kontinentālā kausa izcīņas otrās kārtas turnīra otrajā spēlē. Hokejisti izcīnīja uzvaru pamatlaika pēdējā minūtē, liekot līdzjutējiem sirdīs atkal atdzist cerības un prieku.

Spēles apskats

Spēle sākās ar intensīvu tempu, un abas komandas izrādīja apņemšanos un spēka paņēmienus, cenšoties atrast ceļu pie pretinieku vārtiem. Latvijas hokejisti nespēja realizēt vairākas labas izdevības, tomēr viņu aizsardzība strādāja nevainojami, saglabājot asu konkurenci spēles gaitā.

Uzvara pēdējā mirklī

Spēles kulminācija notika pamatlaika pēdējā minūtē, kad "Mogo"/RSU izdevās izsist uzvaras vārdu ar lielisku kombināciju, kas beidzās ar precīzu metienu. Šis brīdis izsauca sajūsmu gan spēlētāju vidū, gan līdzjutēju rindās, kuri ar nepacietību gaidīja šo brīdi.

Čempionu ambīcijas

Ar šo uzvaru "Mogo"/RSU apliecināja savas ambīcijas IIHF Kontinentālā kausa izcīņā un pierādīja, ka ir gatavi cīnīties par augstākajiem mērķiem. Komandas trenera komentāri liecina, ka hokejisti ir apņēmības pilni turpināt uzbūvēt veiksmīgu turnīru, un katra savāktā uzvara viņiem dod papildu pārliecību.

Nākamā spēle

Turpinot cīņu Kontinentālā kausa izcīņā, "Mogo"/RSU tuvākajās dienās plāno aizvadīt nākamo spēli, kurā viņiem būs jāizcīna uzvara pret savu nākamo pretinieku, lai nodrošinātu vietu nākamajā kārtā. Ar šādu sniegumu un komandas apņēmību, ir skaidrs, ka latviešu hokejisti ir gatavi pārsteigt savus fanus vēlreiz.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas