"Mogo"/RSU uzvar "Ferencvaros" un saglabā cerības uz IIHF Kontinentālā kausa trešo kārtuHokejs
Foto un virsraksts: TV3
  • vakar 17:29
  • TV3
  • 5

"Mogo"/RSU uzvar "Ferencvaros" un saglabā cerības uz IIHF Kontinentālā kausa trešo kārtu

Uzvara Rumānijā

Latvijas čempione “Mogo”/“Rīgas Stradiņa Universitāte” svētdien Rumānijā guva nozīmīgu uzvaru Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) Kontinentālā kausa izcīņas otrās kārtas turnīra trešajā mačā. Šī uzvara ir būtiska, ņemot vērā komandas cerības par iespēju iekļūt nākamajā kārtā.

Spēles detaļas

Mačs norisinājās intensīvā gaisotnē, kur “Mogo”/RSU komanda demonstrēja augstu sniegumu, kas ļāva tikt pie svarīgiem punktiem. Spēles gaitā uzvarētāji izcēlās ar labu taktiku un mehānismu, nostiprinot savu pozīciju turnīrā.

Cerības uz nākamo kārtu

Uzvarot šajā spēlē, “Mogo”/RSU saglabā savas cerības par iespēju iekļūt IIHF Kontinentālā kausa trešajā kārtā. Komanda nākamajās spēlēs centīsies nodrošināt nepieciešamos punktus, lai izpildītu šo mērķi un pierādītu savu spēku starptautiskajā hokejā.

Treneru un spēlētāju komentāri

Pēc uzvaras komandas treneri un spēlētāji uzsvēra, ka šī uzvara ir liela motivācija turpmākajām cīņām. Viņi norādīja, ka katra spēle ir svarīga un komanda ir apņēmības pilna dot visu, lai sasniegtu izvirzītos mērķus un īstenotu plānus kārtējā turnīra posmā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas