"Monaco" pievienojas Nīderlandes aizsargs TezeFutbols — Francija
Foto un virsraksts: Sportacentrs

"Monaco" pievienojas Nīderlandes aizsargs Teze

Jauns papildinājums "Monaco" aizsardzībā

Francijas vicečempione "Monaco" ir veikusi nozīmīgu pāreju, piesaistot nīderlandiešu aizsargu Džordanu Tezi. Šī iepirkuma mērķis ir nostiprināt komandas aizsardzību, gatavojoties gaidāmajām UEFA Čempionu līgas cīņām, kas tuvākajā laikā risināsies dažādās Eiropas pilsētās.

Tezes karjera un ieguvumi "Monaco"

Džordans Teze ir pieredzējis aizsargs, kuru uzskata par vienu no solīgākajiem spēlētājiem Nīderlandes futbolā. Viņš iepriekš ir pārstāvējis dažādas komandas savā dzimtenē, viņa pieredze un prasmes "Monaco" var sniegt lielu ieguldījumu. Ar viņa palīdzību komanda cer uzlabot aizsardzības strukturālās problēmas, kas iepriekš bija novērotas līgas spēlēs.

Gaidāmā sezona un pārbaudes

Pirms jaunās sezonas uzsākšanas "Monaco" tiksies ar vairākiem spēcīgiem pretiniekiem, tostarp nacionālajās un starptautiskajās sacensībās. UEFA Čempionu līgas izloze jau ir tuvākajā laikā, un komanda noteikti vēlas būt pilnā kuplībā pret iebiedējošajiem pretiniekiem. Tezes pievienošanās ir stratēģisks solis, lai komanda varētu konkurēt par augstākajiem tituliem.

Kluba paziņojums

Otrdien klubs oficiāli paziņoja par šo darījumu, kā arī izteica pārliecību, ka Teze būs noderīgs spēlētājs komandā. "Mēs esam priecīgi par Džordana pievienošanos. Viņa iepriekšējā pieredze un spēles prasmju kopums palīdzēs mums sasniegt vairāk, nekā bijām sākotnēji plānojuši," teikts kluba paziņojumā. Naudas summa, par kuru Teze tika iegādāts, līdz šim netika publicēta, taču sagaidāms, ka tā būs ievērojama investīcija nākotnes panākumiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas