Morozs: ''Spēlēt šādos apstākļos un pret šādiem pretiniekiem ir ļoti liels sasniegums''Futbols — Eirokausi
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Morozs: ''Spēlēt šādos apstākļos un pret šādiem pretiniekiem ir ļoti liels sasniegums''

RFS Sagaida Lielo Izsistienu Frankfurtē

Latvijas čempione futbolā un pašreizējā Virslīgas līdervienība RFS rītvakar dosies uz Frankfurtu, lai aizvadītu UEFA Eiropas līgas pamatturnīra trešo spēli pret vairākkārtējiem Vācijas čempioniem – ''Eintracht''. Šī spēle solās būt ne tikai izaicinājums, bet arī iespēja parādīt Latvijas futbola potenciālu aizrobežu laukumā.

Mačs Paredzēts Priekš 55 Tūkstošiem Līdzjutēju

RFS, kas iepriekšējās spēles laikā uzrādījusi cienīgu sniegumu, gaida apmēram 55 tūkstošus līdzjutēju klātienē. Šāda apmeklētāju skaita klātbūtne radīs unikālu futbolu atmosfēru un, iespējams, ietekmēs spēles gaitu.

Morozs: Sasniegums Spēlēt Šādos Apstākļos

Pirms gaidāmās spēles preses konferencē RFS galvenais treneris Viktors Morozs uzsvēra, ka spēlēt pret tik spēcīgu pretinieku un lielā skatītāju skaitā ir ne tikai izaicinājums, bet arī liels sasniegums: ''Spēlēt šādos apstākļos un pret šādiem pretiniekiem ir ļoti liels sasniegums,'' komentēja Morozs, piebilstot, ka komanda ir gatava izdot maksimālo.

Secinājumi Pirms Spēles

RFS uz izsistienes robežas kļūst par reālu Latvijas futbola simbolu, kas izdodas veiksmīgi pārstāvēt valsti starptautiskajā arēnā. Mēs ceram uz labu sniegumu un, protams, atcerēsimies, ka futbolā viss ir iespējams. Arī šēzējumi pret Eiropas grandiem var kļūt par paraugu nākamajām paaudzēm.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas