Muhova apspēlē piekto raketi, "US Open" 1/4 finālā Švjonteka pret Pegulu

ASV Open čempionāts turpinās

Ņujorkā, kur šobrīd norisinās prestižais "US Open" tenisa turnīrs, sportisti turpina cīņu par vietu pusfinālā. Šajā turnīrā, kas tiek spēlēts uz cietā seguma, pievērsta uzmanība gan jauniem talantiem, gan pieredzējušiem spēlētājiem.

Muhova izcīna uzvaru pret Paolīni

Viena no lielākajām sensācijām šogad ir čehiete Karolīna Muhova, kura iekļuva 1/4 finālā, uzvarot itālieti Džasmīnu Paolīni. Muhova, kas šobrīd ieņem piekto vietu WTA rangā, demonstrēja izcilu sniegumu un pārliecinoši apspēlēja savu konkurenti. Šī uzvara ļāva viņai kvalificēties tālākai cīņai par čempionāta titulu.

Švjonteka gaida Pegulu

Gaidāma arī citas intrigas, jo tuvākajās dienās plānota spēle starp Švjonteku un Pegulu. Polijas tenisistes Iga Švjontekas karjera pēdējos gados ir bijusi nevainojama, un viņa ieņem augsto pirmo vietu WTA rangā. Švjonteka ir izvirzījusies kā viens no galvenajiem turnīra favorītiem.

Spēļu atmosfēra un fanu atbalsts

Ņujorkas tenisa fanus pamatīgi satrauc šie notikumi, un pasākuma atmosfēra ir piepildīta ar aizrautību un gaidām. Fani piepilda stadionu un sniedz atbalstu saviem mīļākajiem spēlētājiem, kas rada unikālu noskaņu šajā prestižajā turnīrā.

Noslēgumā

"US Open" sezonas laikā turpinās uzbudinājums un pārsteigumi, un nākamās spēles solās būt īpaši aizraujošas. Muhovas un Švjontekas panākumi ir pierādījums tam, cik augsta līmeņa tennis šogad tiek demonstrēts. Vai Muhova spēs turpināt aizraujošo sēriju? Un kādas pārsteigumus sagādās Švjonteka pret Pegulu? To uzzināsim drīzumā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas