• 2024. gada 30. augusts 23:21
  • Delfi
  • 6

"Mums ir pāris dienas, lai savestu komandu kārtībā" – Vītoliņš par gaidāmo "finālu"

Izšķirošā cīņa gaida

Latvijas hokeja izlase ir nonākusi pie izšķiroša brīža, jo nedaudz vairāk kā dienu pirms gaidāmās cīņas pret Franciju, treneris Harijs Vītoliņš uzsvēra nepieciešamību kārtot komandas stāvokli. Pēc uzvaras pār Ukrainu viņš atzīmēja, ka šobrīd ir svarīgi izmantot brīvo laiku, lai apārstētu mikrotraumas un sagatavotos šim svarīgajam mačam. Vītoliņš norādīja, ka iznākums cīņā pret Franciju noteiks Latvijas komandas ceļu uz 2026. gada Milānas un Kortīnas olimpiskajām spēlēm.

Traumu pārvaldība un spēlētāju stāvoklis

Hokeja izlasē ir vairāki spēlētāji, kuri cīnās ar nelielām traumām, un galvenā treneris uzsvēra, ka viņa mērķis ir nodrošināt, lai visi spēlētāji ir labā fiziskajā formā pirms izšķirošā mača. Vītoliņš ir apņēmies maksimāli izmantot atlikušās dienas, lai veiktu nepieciešamos pasākumus, kā arī sniegtu spēlētājiem iespēju atjaunoties pēc smaga mača pret Ukrainu.

Motivācija un komandas garīgā sagatavošana

Papildus fiziskajai sagatavošanai, Vītoliņš uzsvēra, cik svarīga ir komandas garīgā sagatavotība. Viņš uzskata, ka pozitīva attieksme ir būtiska, lai spēlētāji varētu izpildīt savus labākos sniegumus. Ar uzvaru pār Ukrainu komanda ir ieguvusi pašpārliecību, un tagad ir laiks koncentrēties uz taktikām un stratēģijām, kas varētu palīdzēt cīņā pret Franciju.

Fanus aicina atbalstīt

Vītoliņš arī aicināja fanus aktīvi atbalstīt komandu, jo viņu klātbūtne un uzmundrināšana var sniegt vērtīgu atbalstu hokejistiem. Latvijas hokeja izlase ir optimistiska par savām iespējam, un treneris uzsvēra, ka kopā ar faniem viņi var radīt izcili svinīgu atmosfēru, kas palīdzēs komandas sniegumam. Tas ir lielais brīdis Latvijas hokejam, un ikviens ir laipni aicināts būt daļa no šī gada nozīmīgākā notikuma.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas