Mūsu mūziķei Might Delete Later pārsteidzoši piedzīvojumi AmsterdamāMūzika
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 19:14
  • NRA
  • 4

Mūsu mūziķei Might Delete Later pārsteidzoši piedzīvojumi Amsterdamā

Jaunā mūziķe no Amsterdamas

Mūsu mūziķei Might Delete Later drīzumā būs lieliska iespēja parādīt savu talantu Rīgā! Šī interese radusies pēc tam, kad viņa kļuva par iesildītāju slavenajam britu mūziķim Elderbrook, kurš 22. novembrī sniegs koncertu prestižajā koncertzālē “Palladium”. Might Delete Later, kas jau gadiem dzīvo Amsterdamā, ir izstrādājusi sava veida unikālu skanējumu, kas apvieno elektroniskos elementus ar dzīvā instrumentu spēli.

Piedzīvojumi Amsterdamā

Might Delete Later jau ilgu laiku dzīvo Amsterdamā, un šajā laikā ir piedzīvojusi neskaitāmus brīnišķīgus mirkļus. Šī pilsēta ir ne tikai viņas mājas, bet arī radošā iedvesma. “Amsterdam ir burvīga, vienmēr ir kaut kas jauns, ko atklāt,” viņa komentē. Šie piedzīvojumi veido viņas mūziku un sniedz nebeidzamu iedvesmu.

Jaunumi no Might Delete Later

Jau šobrīd Might Delete Later dalās ar dažiem interesantiem jaunumiem. Viņa ir strādājusi pie jauniem skaņdarbiem, kuri tiek plānoti izdevumiem tuvākajā nākotnē. “Ir svarīgi, lai mūzika attēlotu to, ko jūtu, un Amsterdamā esmu atradusi to, ko meklēju,” viņa atklāj. Viņas jaunākie darbi pievēršas emocionālām tēmām un personīgiem stāstiem, kas noteikti piesaistīs gan vecos, gan jaunus klausītājus.

Katrs koncerts ir jauns piedzīvojums

Might Delete Later uzskata savus koncertus par atsevišķiem piedzīvojumiem. Viņa ir apņēmības pilna sniegt neaizmirstamu pieredzi saviem klausītājiem, it sevišķi gaidāmajā koncertā Rīgā. “Es vēlos, lai katrs, kurš apmeklē manu koncertu, justos kā daļa no kaut kā īpaša,” viņa saka. Būs interesanti redzēt, kā viņa apvieno Amsterdamas atmosfēru ar Rīgas enerģiju šajā gaidāmajā pasākumā. Mēs nevaram vien gaidīt, ko Might Delete Later piedāvās savā gaidāmajā koncertā un kādi jauni piedzīvojumi viņai vēl sagaidāmi Amsterdamā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas