Nākamnedēļ kādu dienu var būt visai silts laiksLatvijā
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 21:17
  • NRA
  • 2

Nākamnedēļ kādu dienu var būt visai silts laiks

Nākamās nedēļas sākuma laika prognoze

Nākamā nedēļa, kas sāksies 15. oktobrī, solās būt mierīga un patīkami silta. Saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centru (LVĢMC), sākumā gaisa temperatūra var sasniegt pat 15 grādus pēc Celsija, ļaujot iedzīvotājiem izbaudīt rudens saulainos brīžus.

Laika izmaiņas nedēļas vidū

Tomēr nedēļas vidū paredzēti būtiski laika apstākļu uzlabošanās. No 17. oktobra debesis sāks aizklāt mākoņi, un sagaidāmas lietusgāzes. Meteorologi brīdina, ka šie laika apstākļi varētu ietekmēt ne tikai brīvā laika aktivitātes, bet arī ikdienas darbus.

Cik ilgi ilgs siltais laiks?

Siltā laika periods, kas mūs sveicinās nākamās nedēļas sākumā, visticamāk, ilgs tikai dažas dienas. Lai arī Latvijas rudenī ir ierasta parādība strauji mainīties laika apstākļiem, tomēr iedzīvotāji tiek aicināti izbaudīt siltos brīžus, jo tuvāk novembrim var gaidīt vēsāku un lietaināku laiku.

Iedzīvotāju ieteikumi

Iedzīvotājiem tiek ieteikts plānot savas aktivitātes uz sākuma nedēļas siltajiem brīžiem, lai izmantotu iespēju iziet ārā un pavadīt laiku pie dabas. Taču būs jābūt gataviem nedēļas vidū gaidāmajiem laika apstākļu pārmaiņām, tāpēc ieteicams ņemt līdzi lietussargus un piemērotu apģērbu, ja plānojat doties ārā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas