Naktī uz svētdienu palielināsies mākoņu daudzumsLatvijā
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 16:45
  • NRA
  • 5

Naktī uz svētdienu palielināsies mākoņu daudzums

Mākoņu palielināšanās naktī uz svētdienu

Naktī uz svētdienu Latvijas teritorijā no rietumiem gaidāms ievērojams mākoņu daudzuma pieaugums. Sinoptiķi norāda, ka šī tendence turpināsies visā valsts mērogā, kas var ietekmēt ikdienas aktivitātes un noskaņu, tomēr par nokrišņiem nav jāuztraucas.

Sinoptiķu prognozes

Saskaņā ar sinoptiķu prognozēm, neskatoties uz mākoņu palielināšanos, šajā naktī nokrišņi nav gaidāmi. Tas nozīmē, ka iedzīvotāji varēs baudīt sausu un salīdzinoši mierīgu nakti, kas varētu būt patīkama iespēja izbaudīt brīvā laika aktivitātes brīvā dabā.

Ietekme uz laika apstākļiem

Mākoņu pieaugums var radīt nedaudz drēgnāku atmosfēru, tomēr tas nenozīmē, ka laiks kļūs nevēlams. Maires iedīvotājiem ir jāizbauda siltās naktis, jo dienās gaidāmi vēl joprojām patīkami laika apstākļi. Naktī uz svētdienu, apsteidzot mākoņu masu, nākamajās dienās varētu sagaidīt tinklām gaismas stariem.

Padomi iedzīvotājiem

Iedzīvotājiem ieteicams sekot līdzi laika apstākļu izmaiņām un attiecīgi plānot savas aktivitātes. Vērā ņemams ir tas, ka nākamajās dienās varētu mainīties laika apstākļi, tādēļ būt uzmanīgiem un pielāgoties šīm svārstībām. Turklāt, par spīti mākoņu gaisotnei, cilvēki var ieplānot siltas tikšanās ar draugiem vai ģimenes locekļiem, izbaudot šo laiku kopā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas