NBA sezona sāksies ar čempiones Bostonas cīņu – pagaidām vēl bez PorziņģaBasketbols — NBA — Kristaps Porziņģis
Foto un virsraksts: Sportacentrs

NBA sezona sāksies ar čempiones Bostonas cīņu – pagaidām vēl bez Porziņģa

NBA sezona oficiāli sākas

Šonakt Nacionālā basketbola asociācija atver savas durvis jaunajai sezonai, un basketbola fani visā pasaulē ar nepacietību gaida divas aizraujošas spēles. Sākotnējā kārtībā ir iekļauta Bostonas "Celtics" un Ņujorkas "Knicks" duelis, kā arī Rietumu konferencē gaidāms mačs starp Losandželosas "Lakers" un Minesotas "Timberwolves".

Celtics pret Knicks - kas sagaida fanu

Pirmajā spēlē plkst. 2.30 pēc Latvijas laika Bostonas "Celtics" uzņems Ņujorkas "Knicks". Šī spēle ir īpaši gaidīta, jo "Celtics" centīsies nostiprināt savu pozīciju kā čempions, taču ir svarīgi atzīmēt, ka komanda šajā sezonā sāks bez savas jaunās zvaigznes Kristapa Porziņģa. Latvijas basketbola lepnums šobrīd atrodas rehabilitācijas procesā, un līdz ar to "Celtics" būs jāpielāgojas jaunajai situācijai.

Lakers pret Timberwolves - Rietumu konferences spriedze

Otrā spēle, kas gaidāma plkst. 5.00, pulcēs vēl divas spēcīgas komandas – Losandželosas "Lakers" un Minesotas "Timberwolves". Šis duelis solās būt ļoti interesants, jo abām komandām ir ambīcijas izsisties izslēgšanas spēlēs un pacīnīties par titulu. "Lakers" pavasara izskaņā spēja parādīt izcilu sniegumu, un, lai gan "Timberwolves" ir pieredzējuša komanda ar talantīgiem spēlētājiem, viņi būs jāizskatās īpaši uzmanīgi.

Spēļu tiešraides un skatīšanās iespējas

Abu spēļu tiešraides būs pieejamas platformā Go3 Sport, kur fani varēs sekot līdzi notikumiem reālajā laikā. Neatkarīgi no tā, kuru komandu atbalstāt, šī ir lieliska iespēja piedzīvot NBA basketbola spriedzi un dinamiku jau no pirmajām spēlēm. Neskatoties uz Porziņģa prombūtni, Bostonas "Celtics" spēs pierādīt savas spējas, un basketbola fans var sagaidīt aizraujošu sezonu!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas