Ne par tiem maksā, ne zāli apēd – vīngliemežu biznesa skaudrā puse
Ne par tiem maksā, ne zāli apēd – vīngliemežu biznesa skaudrā puse
Svētdienas pēcpusdienā četru draudzeņu kompānijā dodamies uz pašu Kurzemes viduci, saimniecību "Kangari", kur, kā rakstīts internetā, esot vīngliemežu ferma ar iespējām tos arī degustēt.
Esam satikuši Antru Gaisu – vīngliemežu fermas saimnieci
Nonākot Tukuma novada Cēres pagastā, mūs sagaida saimniece Antra Gaisa, kura nepiespiestā atmosfērā pastāsta visu par un ap gliemežiem, par fermas izveidi, par vīngliemežu uzturvērtību, par to, kā tos gatavo Burgundijas gaumē, un visu, visu pārējo.
Vai vīngliemeži ir jauna gaumes pieredze?
Antras sacītais, proti, ka 10 gliemežu filejas uzturvērtības ziņā ir pielīdzināmas kilogramam liellopa gaļas, mūs pārliecina – vismaz viens gliemezis ir jānogaršo!
To, vai tie mums garšoja, uzzināsi turpinājumā!
Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit