Ne par tiem maksā, ne zāli apēd – vīngliemežu biznesa skaudrā puseEkonomika/Dzīvesstils/Intervijas
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 20. jūnijs 06:30
  • Delfi
  • 24

Ne par tiem maksā, ne zāli apēd – vīngliemežu biznesa skaudrā puse

Ne par tiem maksā, ne zāli apēd – vīngliemežu biznesa skaudrā puse

Svētdienas pēcpusdienā četru draudzeņu kompānijā dodamies uz pašu Kurzemes viduci, saimniecību "Kangari", kur, kā rakstīts internetā, esot vīngliemežu ferma ar iespējām tos arī degustēt.

Esam satikuši Antru Gaisu – vīngliemežu fermas saimnieci

Nonākot Tukuma novada Cēres pagastā, mūs sagaida saimniece Antra Gaisa, kura nepiespiestā atmosfērā pastāsta visu par un ap gliemežiem, par fermas izveidi, par vīngliemežu uzturvērtību, par to, kā tos gatavo Burgundijas gaumē, un visu, visu pārējo.

Vai vīngliemeži ir jauna gaumes pieredze?

Antras sacītais, proti, ka 10 gliemežu filejas uzturvērtības ziņā ir pielīdzināmas kilogramam liellopa gaļas, mūs pārliecina – vismaz viens gliemezis ir jānogaršo!

To, vai tie mums garšoja, uzzināsi turpinājumā!


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas