Neatkārtojams, košs un saistošs mākslas darbs – Porziņģis atklās savu sesto āra basketbola laukumuStarplaikā
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 20. augusts 17:21
  • TV3
  • 16

Neatkārtojams, košs un saistošs mākslas darbs – Porziņģis atklās savu sesto āra basketbola laukumu

Jauns basketbola laukums Liepājā

Kristaps Porziņģis, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bostonas “Celtics” zvaigzne, ir ierakstījis jautru ziņu savā soctīklu kontā “X” (agrāk pazīstams kā “Twitter”), informējot par jauna āra basketbola laukuma atklāšanu Liepājā. Šis laukums, kas ir jau sestais, kuru Porziņģis veido ar savu redzējumu, solās būt ne tikai funkcionāls sporta objekts, bet arī vizuāli pievilcīgs mākslas darbs.

Porziņģa redzējums un ieguldījums

Porziņģis ir pazīstams ne tikai kā izcils sportists, bet arī kā puisis, kas investē savā dzimtajā valstī un veicina sporta attīstību. Ar katru jauno laukumu viņš cenšas ne tikai veicināt jauno sportistu attīstību, bet arī radīt vietu, kur kopā var sanākt vietējie iedzīvotāji, veidot draudzību un dalīties ar mīlestību pret basketbolu. Šis laukums Liepājā tiks veidots ar īpašu dizainu, kas apvieno gan funkcionālas, gan estētiskas vērtības.

Pozitīvais ieguvums vietējai kopienai

Jaunā āra laukuma atklāšana solās radīt jaunas iespējas ne tikai sportistiem, bet arī visai Liepājas kopienai. Šādi projekti vienmēr veicina fizisko aktivitāti, jaunu sportistu iedrošināšanu un vietējā sabiedrības saliedēšanos. Tiek plānots, ka laukums būs pieejams visiem, neatkarīgi no vecuma un prasmju līmeņa, tā izveidojot atklātas un draudzīgas sporta tradīcijas.

Baskebola popularizācija Latvijā

Porziņģa ieguldījums šādās iniciatīvās ir neatsverams, jo viņš ne tikai popularizē basketbolu, bet arī kalpo kā iedvesmas avots jaunajiem sportistiem. Viņa sekotāji un fani ir sajūsmā par šo jauno laukumu un gaida tā atklāšanu, jo tas sniedz iespēju ikvienam izjust basketbola burvību tuvākajā apkārtnē. Arī sporta entuziasti visā Latvijā var lepoties ar šādu ieguldījumu, kas ļauj attīstīties jaunajiem sportistiem un rod iespējas piedzimt jauniem talantiem. Porziņģa un viņa komandas mērķis ir radīt vidi, kur basketbols var plaukt, un Liepāja šī mērķa sasniegšanai noteikti ir ideāla vieta.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas